GEEN Zelená banka:
UniCredit Bank a ekologická nenápadnost


10. 07. 2015  00:26     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Společně s naším partnerem společností GEEN - General Energy, a.s. jsme spustili hodnocení bank ve vztahu k jejich ekologické odpovědnosti. Jak je v ekologii, úsporách energií a podpoře zelených zdrojů aktivní UniCredit Bank? 

GEEN Zelená banka: UniCredit Bank a ekologická nenápadnost




Hodnocení této banky se dozvíte po vyhlášení výsledků části hodnocení GEEN Zelená banka. Toto hodnocení realizuje právě náš titulární partner General Energy, a.s., která se podpoře a investicím do zelených zdrojů energie jako investor dlouhodobě a aktivně věnuje

UniCredit Bank je středně velká banka, která to umí s profesními skupinami. Banka si dobře uvědomuje kdo konkrétně je její klient a umí s cílovými skupinami dobře a efektivně pracovat. Umí to stejným způsobem banka i v ekologické oblasti?

Vyjádření banky k jejím ekologickým aktivitám bohužel moc sofistikované a komplexní není. Spíše se jedná o obecný a nekonkrétní popis. Pro hodnocení banky jsme tak museli o to více vycházet z dalších zdrojů a zkušeností našeho hodnotitele - titulárního partnera.

UniCredit Bank zavedla a certifikovala v rámci norem ISO principy environmentálního managementu a ekologického chování.

Jaké ekologické kroky a postupy tedy banka uplatňuje:

V centrále společnosti UniCredit Bank je upraveno osvětlení budovy, postupně dochází k implementaci LED světelných zdrojů v rámci poboček, k výměně technologií (topení, chlazení) za energeticky úsporné.

Již v minulosti banka zavedla tříděný odpad, monitoruje spotřebu energie, papíru, odpadu na pobočkách a efektivně přijímá opatření s důrazem na životní prostředí, které je pro banku důležitou prioritou.

KOMPLEXNÍ INFORMACE O HODNOCENÍ PROJEKTU ZELENÁ BANKA NALEZNETE ZDE!

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna

 

 

 

 



GEEN Zelená banka: UniCredit Bank a ekologická nenápadnost

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více