Genius Optimal – jediné konto, které pojišťuje i extrémní zimní sporty


15. 11. 2010  14:51     Milan Kříž     komentáře (0)

Zimní sporty, které podle pojišťoven často spadají do kategorie rizikových, jsou v České republice stále populárnější. Aby měli lidé jistotu proplacení pojistné události, která se přihodí například při jízdě na snowboardu, sjednávají si nákladná připojištění. S balíčkovým kontem Genius Optimal od GE Money Bank získávají v rámci jednoho měsíčního poplatku zdarma cestovní pojištění Komfort, které zahrnuje mimo jiné rozšířené krytí extrémních sportů jako například snowboardingu a lyžování. Cestovní pojištění Komfort se navíc vztahuje nejen na majitele účtu, ale také na rodinné příslušníky či osoby blízké. Vedle pojištění léčebných výloh v zahraničí ve výši 1 700 000 Kč dále kryje škody na zavazadlech, náklady na zrušení letu, cesty nebo zájezdu.





„Cestovní pojištění Komfort je součástí stříbrné platební karty MasterCard vydávané k paušálnímu účtu Genius Optimal. Poskytuje dostatečný limit pojistného plnění ve výši 1,7 miliónu Kč a zároveň kryje také nejoblíbenější zimní, ale i letní extrémní sporty,“ říká Viktor Houška, senior manažer pojišťovacích produktů GE Money Bank. „V případě, že rodina vyjede na zimní dovolenou a vlastní platební karty k účtu Genius Optimal, nemusí si sjednávat dodatečné cestovní pojištění a může tak ušetřit až několik tisíc korun. Plnohodnotné cestovní pojištění Komfort klienti získávají jako součást balíčkového konta Genius Optimal,“ dodává Viktor Houška.   Cestovní pojištění Komfort od GE Money Bank nabízí široké krytí s vysokým pojistným plněním léčebných výloh z důvodu onemocnění, ambulantních zákroků či hospitalizace. Dále kryje škody na zavazadlech, náklady na zpoždění nebo zrušení letu, ale i náklady na zrušení cesty nebo zájezdu. Unikátní součástí cestovního pojištění Komfort je také pojistná ochrana pro širokou škálu zimních i letních adrenalinových sportů. Ze zimních sportů je to například snowboarding, lyžování, skialpinismus, rychlobruslení, jízda na saních, bobech, skibobech apod.   Ke stříbrné platební kartě MasterCard získávají klienti GE Money Bank několik dalších pojištění, všechny v rámci jednoho měsíčního poplatku za balíčkový účet Genius Optimal. Pojištění zneužití debetní karty dává 100% jistotu před nepříznivými následky zneužití platební karty v případě jejího odcizení nebo ztráty, a to nejenom karty, ale i osobních dokladů a jiných cenných věcí. Pojištění asistenčních služeb Complete Comfort zahrnuje rychlou pomoc v nouzové situaci v domácnosti a služby osobního asistenta pro dovolenou a volný čas.   *** Rodinné balíčkové konto Genius Optimal od GE Money Bank reprezentuje nový koncept běžných účtů. Vedle neomezeného platebního styku totiž nabízí zvýhodnění na dalších bankovních produktech a ucelenou nabídku doplňkových pojistných produktů. Dále klienti získávají zvýhodnění hypotečního úvěru ve výši 0,50 % p.a. To vše za jeden měsíční poplatek. Majitelé konta jsou navíc členy programu bene+ a získávají tak odměny u partnerů bene+ ve výši až 5 % z ceny nákupů v partnerské síti (www.beneplus.cz).


Genius Optimal – jediné konto, které pojišťuje i extrémní zimní sporty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16513754336

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více