Global Finance:
nejlepší bankou v regionu je Raiffeisen


01. 04. 2011  17:48     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Prestižní cena magazínu Global Finance pro „Nejlepší banku ve střední a východní Evropě“ popáté v řadě putuje do rukou skupiny Raiffeisen. Skupina zároveň získala titul pro banku roku ve třech zemích regionu.





Uznávaný časopis Global Finance ocenil Raiffeisen Bank International titulem „Nejlepší banka ve střední a východní Evropě“. Tuto prestižní cenu skupina Raiffeisen získala popáté v řadě a posedmé z posledních osmi let. Global Finance zároveň vyhlásil tři banky ze skupiny Raiffeisen za nejlepší na svých trzích: v Rakousku, Bosně a Hercegovině a Kosovu. „Tato cena potvrdila úspěšnost kroků, které jsme přijali v době měnícího se tržního prostředí, především oceňuje loňskou fúzi a naši unikátní sílu v regionu,“ uvedl generální ředitel Raiffeisen Bank International Herbert Stepic. Cena pro nejlepší banku v Rakousku pak odráží přístup ke klientům založený na dlouhodobém vztahu podloženém vysoce kvalitními a individuálními produkty pro firemní klienty, dodal člen představenstva zodpovědný za firemní bankovnictví Karl Sevelda. Banky v jednotlivých zemích svůj úspěch rovněž pravidelně opakují. V Bosně získala tamní Raiffeisenbank cenu poosmé v řadě, banka v Kosovu obhájila loňský titul. V Rakousku je RBI vedoucí firemní bankou obsluhující přední rakouské firmy. RBI vznikla v říjnu 2010 fúzí Raiffeisen International s vybranými aktivitami RZB.


Global Finance: nejlepší bankou v regionu je Raiffeisen

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15593451808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více