HERBERT STEPIC DNES OBDRŽEL VÝZNAMNÉ RAKOUSKÉ STÁTNÍ VYZNAMENÁNÍ


31. 01. 2012  15:40     tz     komentáře (0)

Generální ředitel Raiffeisen Bank International Herbert Stepic dnes z rukou rakouského prezidenta Heinze Fischera obdržel významné státní vyznamenání. Rakousko tak ocenilo přínos RBI a její zásluhy za rozvoj střední a východní Evropy.





Rakouský prezident Heinz Fischer dnes v poledne ocenil generálního ředitel Raiffesien Bank International Herberta Stepice státním vyznamenáním za zásluhy a služby Rakousku. Ocenil tak zásluhy Herberta Stepice a skupiny RBI při rozvoji a průkopnické práci ve střední a východní Evropě. Stepic měl navíc velké zásluhy na otevření těchto trhů pro celou rakouskou ekonomiku.
Stepic při převzetí ceny prohlásil, že vyznamenání je další vzpruhou pro jeho osobní motivaci. Cenu podle svých slov převzal jménem tisíců zaměstnanců, kteří i v současných obtížných ekonomických podmínkách ukazují své zaujetí pro práci.
„I po 25 letech se stále považuji ve střední a východní Evropě za misionáře a snažím se vyjádřit svou vášeň pro tento region. Je mi velmi sympatická snaha lidí v tomto regionu, aby dosáhli na takovou životní úroveň, která byla generacím jejich rodičů zapovězena. Střední a východní Evropa zůstává evropským růstovým regionem a významným růstovým faktorem pro rakouskou ekonomiku,“ uzavřel.
Zlaté ocenění za zásluhy je jedním z nejvýznamnějších rakouských vyznamenání pro zástupce domácího i zahraničního byznysu.



HERBERT STEPIC DNES OBDRŽEL VÝZNAMNÉ RAKOUSKÉ STÁTNÍ VYZNAMENÁNÍ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12480485280

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více