Historicky první ČSOB Maximal Invest dosáhl dne své splatnosti


12. 10. 2010  01:59     Pavla Hávová     komentáře (1)

Dne 11. října 2010 dosáhlo své splatnosti historicky první jednorázové životní pojištění Maximal Invest – ČSOB Krátkodobého růstu 5. Maximal Invest přinesl svým investorům zhodnocení 2 % (0,55 p.a.), a to i přes 30% pokles akciového koše. Ochránil investice do fondu vložené a navíc investorům přinesl zajištěné zhodnocení.





„Splatnost prvního Maximal Investu je pro nás velmi významná. V období finanční krize dokázal ochránit investice klientů a navíc přinesl výnos 2 %, ačkoliv se akciový trh hluboce propadl. Prokázala se tak schopnost chránit a zhodnocovat peníze klientů i při poklesech, a to ve spojení s ostatními funkcemi produktu jen zesílilo jeho popularitu,“ uvedl Jan Barta, generální ředitel ČSOB Investiční společnosti.   Maximal Invest se mezi klienty ČSOB těší velké oblibě převážně díky kombinaci investice do zajištěného fondu a pojistné ochrany. Mezi další výhody patří možnost výběru finančních prostředků v průběhu trvání pojištění nebo předčasné ukončení smlouvy za výhodných podmínek. Klienti starší 54 let mají dále možnost daňových odpočtů až do výše 12 000 Kč ročně. V rámci životního pojištění je vždy možné stanovit konkrétní tzv. „oprávněnou osobu – obmyšleného“, která jediná obdrží naspořené prostředky v případě úmrtí pojištěného. Navíc při takovéto události je výplata životního pojištění rychlejší než v případě standardního dědického řízení, nepodléhá dědické dani, poplatkům notáři, ani žádným lhůtám.   Maximal Invest je vhodný zejména pro klienty, kteří hledají vhodný způsob zhodnocení finančních prostředků v málo rizikových portfoliích a zároveň chtějí využívat výhod životního pojištění.     Hodnota podílu ve fondu může během investičního období kolísat. Vyplacení vložené investice a dosaženého výnosu je zajištěno ke dni splatnosti fondu za podmínek uvedených v jeho prospektu. Vzhledem k složitosti struktur nabízených produktů je žádoucí využít poradenské služby osobních bankéřů a investičních poradců ČSOB.


Historicky první ČSOB Maximal Invest dosáhl dne své splatnosti

Maximal Invest zázrak investování, který vás "potěší"
Přátelé, ode dneška 12.5.2011 mám v ČSOB pravděpodobně nálepku potížisty a to z jediného důvodu: Moj...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15753451184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více