Historicky první SOUBOJ LOG skončil:
Vítězem ZUNO Bank


02. 11. 2012  15:14     BP.com     komentáře (1)

Další články

Pravidelní (i nepravidelní) návštěvníci našich stránek mohli v uplynulých týdnech v pravé horní části webu zaznamenat okno, které je vyzývalo v hlasování v SOUBOJI LOG FINANČNÍCH INSTITUCÍ. V něm mohli jedním kliknutím rozhodnout jeden miniduel náhodně vygenerované dvojce log finančních institucí operujících v České republice.





Vítěz tohoto duelu si připsal bod, jenž se okamžitě promítl do hodnocení založeném na vzorci „počet bodů“ (tj. vítězství v duelu) dělený „počtem podstoupených duelů“ (tj. celkových duelů). Celkově šlo tedy o pořadí finančních institucí založené na „úspěšnosti (v procentech)“ v duelech, kterých každá instituce podstoupila více než tisíc (některé dokonce několik tisíc).

.

CELKOVÉ VÝSLEDKY NALEZNETE ZDE

.

A jak toto hodnocení založené na subjektivních pocitech jednotlivých hlasujících dopadlo? Na prvním místě se s úspěšností 58,72 % umístila ZUNO Bank se svým fialovo-modrým barevným logem ZUNO, stříbrnou medaili přidělili čtenáři logu rotujících mincí Metropolitního spořitelního družstva (úspěšnost 58,53 procenta) a bronzovou medaili obsadilo červenobílé logo úvěrové společnosti Home Credit (úspěšnost 51,58 %). Zajímavé je, že v první desítce se umístilo šest bank, z nich však žádnou nelze označit jako velkou, natož z BIG4), jedna družstevní záložna, jedna úvěrová společnost, jedna stavební spořitelna a jedna karetní společnost – jde tedy o velmi rozmanitý žebříček.

.

VYHRAJTE APPLE IPHONE 5

.

„Jsme si vědomi toho, že jde o pocitovou, na subjektivních hodnotách založenou anketu, ale o tom v podstatě vnímání loga a hlavně první kontakt s ním v reálném životě je – o pocitu. Těší nás, že se souboj log těšil přízni čtenářů a že nám od nich přicházela pozitivní zpětná vazba, nejčastěji ve smyslu „nevěděl jsem, že v ČR je tolik institucí“. To byl koneckonců jeden z hlavních cílů celého projektu, a proto v něm budeme v budoucnu pokračovat,“ řekl za organizátora BP.com Aleš Rod.



Historicky první SOUBOJ LOG skončil: Vítězem ZUNO Bank

Historicky první SOUBOJ LOG
Dobrý den, chvála, že máme podobné soutěže, ale já bych trochu vylepšil. Sledoval jsem celý průběh h...
Diskutovat (1)


Další články k tématu

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16270545792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více