Hlas pro Kraslice je hlasem pro upřímné srdce i duši města


15. 09. 2022  19:31     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Nejste spokojení se situací ve vašem městě nebo obci? Chcete pozitivní změnu? V Kraslicích se dobrá parta „pozitivně nespokojených“ lidí rozhodla jen nekritizovat, ale pokusit se věci změnit k lepšímu. Co k tomu potřebují? Odvahu, dostatek času, nápady, dobré srdce, otevřenost a upřímnost. Pod vedením místní paní učitelky Alexandry Müllerové se všichni pustili do boje a práce.

Hlas pro Kraslice je hlasem pro upřímné srdce i duši města




V čele místního hnutí Hlas pro Kraslice je paní učitelka ZU, patriotka, maminka a moderátorka městských kulturních akcí Saša Müllerová. Jak říká, smyslem jejich snažení není negace, nebo stěžování si, ale pozitivní přístup k řešení všech důležitých problémů, se kterými se lidé ve městě Kraslice potýkají. A není jich málo. Volební program hnutí naleznete ZDE!

Podle hnutí Hlas pro Kraslice se město v poslední době nevyvíjelo správným směrem a nespokojenost mnoha občanů je toho důkazem. „Chceme být HLASEM nejen nespokojených, ale i spokojených lidí z Kraslic, protože chceme dělat věci jinak, hlavně společně s lidmi.

V čele hnutí je žena, která je i díky své profesi a práci s dětmi, s občany Kraslic v každodenním kontaktu a zná tak jejich potřeby, přání i stížnosti. Maminka, která si ke svým domácím i pracovním povinnostem vzala ještě na starost další úkol. Realizovat změnu a pootočit Kraslice lepším směrem. Kraslice pro ní není jen město, ale hlavně domov.

Mám z toho velký respekt, ale sedět se založenýma rukama nedokážu, stejně jako moji přátelé, kteří se rozhodli do toho jít se mnou. Prostě chci, aby se moje holky, a nejen ony, měly po studiu kam vrátit a aby se vracely a vrátily rády. Chci, aby Kraslice ožily kulturně i sociálně. Aby lidé měli možnost říci svůj názor a aby jim bylo nasloucháno. Kraslice jsou náš domov“, vysvětluje Alexandra Müllerová.

Jako žena ví, že změny a vše pozitivní nepřijde hned. A budoucí zastupitele města Kraslice čeká obrovské množství práce. Atmosféru ale změnit lze. „Úsměv, upřímnost, pochopení pro starosti lidí a schopnost zůstávat při zemi, na úrovni obyčejných lidí může výrazným způsobem zlepšit atmosféru i náladu mezi lidmi ve městě. To je základem pro další pozitivní změny a tu nejlepší cestu, kterou chceme ke svým cílům dospět.

Hlas pro Kraslice má volební číslo 4. Pokud tedy dáváte přednost změně, která přináší upřímnost, upřímný zájem o lidi, a upřímnou snahu dotáhnout věci do cíle, a pokud chcete vedení města, které nestaví na prestiži, bohatství, kontaktech mezi VIP lidmi, pak bude Hlas pro Kraslice a lidi, kteří za ním stojí dobrou volbou.

Favoritem pro vítěztství v anketě o nejabsurdnější bankovní poplatek je podle Alexandry Müllerové poplatek za dotaz úřední osoby (exekutor).

 AC31F07C-D616-4D75-884A-C1FEA4471ADA.jpeg  031319F2-0843-4787-9A20-AB16E2DBA0FE.jpeg 

___________________________________________________________________________

UMÍME ŘÍCI POZITIVNÍ NE! Věcem, které nás trápí a s kterými nesouhlasíme, k tomu abychom ŘEKLI UPŘÍMNÉ ANO! Pro pozitivní změnu nálady, atmosféry a pozitivním řešením našeho města a domova Kraslice.

Uděláme z KRASLIC Váš domov.

PROČ? Protože slyšíme váš hlas, vaše stížnosti, problémy, přání, ale i vaše sny. A chceme vám pomoci měnit Kraslice tak, jaké je chcete a chceme mít. Město nejsou domy, ale lidé. Město je život a žít potřebuje. My mu chceme vdechnout energii a sílu. Chceme,aby Kraslice opět žily Vámi, lidmi.



Hlas pro Kraslice je hlasem pro upřímné srdce i duši města

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12576932832

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více