Home Credit odpustí lidem ze zaplavených míst poplatky


11. 08. 2010  11:00     Eva Řimnáčová     komentáře (0)

Společnost Home Credit specializující se na poskytování spotřebitelských úvěrů odpustí klientům z oblastí zasažených povodněmi poplatky za upomínku.





Chce tak udělat vstřícný krok vůči lidem, kterým velká voda poškodila nebo zničila majetek. Odpuštění poplatku se týká klientů ze zaplavených míst, kteří s Home Creditem nakoupili na splátky, využívají hotovostní úvěr nebo kreditní či revolvingovou kartu. „Je nám jasné, že klienti v zatopených oblastech nyní řeší mnohem závažnější věci, než je uhrazení pravidelné splátky. Z tohoto důvodu po nich nebudeme požadovat zaplacení upomínky, kterou generuje systém automaticky, pokud klient splátku nepošle,“ vysvětluje Erich Čomor, generální ředitel Home Creditu.  Home Credit nebude žádat poplatek za upomínku zaslanou klientovi v srpnu 2010. Podmínkou je dosavadní dobrá platební morálka klienta a bydliště v záplavami zasažené oblasti. Pokud klient zavolá na klientskou linku Home Creditu a tuto skutečnost oznámí, upomínku platit nemusí. Až do konce září také mohou klienti z míst zasažených velkou vodou využít nabídky zvýhodněných úvěrů bez navýšení v obchodních domech Sconto Nábytek a Baumax. Stačí předložit potvrzení magistrátu nebo obce o postižení majetku velkou vodou.  


Home Credit odpustí lidem ze zaplavených míst poplatky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15653292336

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více