Home Credit spouští Kup Najisto. Do konce roku představí další inovace


18. 08. 2014  08:22     TZ     komentáře (0)

Home Credit spouští společně s partnery z e-shopů novou službu Kup Najisto. Zákazníci si díky ní mohou zboží vyzkoušet v pohodlí domova a zaplatit ho teprve pokud zjistí, že jim skutečně vyhovuje. Zcela nová metoda platby znamená pohodlnější a bezpečnější nakupování u e-shopů, které se orientují na komfort zákazníků. Home Credit tak představuje další inovaci v oblasti finančních produktů a nakupování.

Home Credit spouští Kup Najisto. Do konce roku představí další inovace




Kup Najisto dává zákazníkům možnost vyzkoušet si zboží v klidu domova. „Zákazník si chce koupit například boty do terénu. Ale neví, zda mu bude sedět velikost 5, 5,5 nebo 6. Díky Kup Najisto si objedná všechny tři velikosti, v klidu si je vyzkouší a pak si nechá jen ty boty, které mu vyhovují, nebo třeba vrátí všechny. Při online nákupu nepoznáte, zda vám bude v ruce dobře sedět tenisová raketa. Takhle si jich objednáte třeba 8 a pak jednoduše vrátíte ty, které nevyhovovaly,“ vysvětluje výhody služby Martin Pejša ze společnosti Creative Dock, která společně s Home Creditem projekt přivedla k životu. Využití služby stojí při jednom „nákupu“ 39 Kč, bez ohledu na množství objednaného zboží.

Vyzkoušení zboží v pohodlí domova a odložená platba

Jak služba funguje v praxi? Zákazník zboží objedná a od jeho doručení má 14 dnů na to, aby se rozhodl, zda mu skutečně vyhovuje. Nic tedy neriskuje a nemůže se stát, že za věci předem zaplatí a obchodník už je nevezme zpět. „To bohužel u mnohých online prodejců bývá problém. V praxi je běžné, že se mnohé e-shopy snaží vrácení zboží co nejvíce znepříjemnit, třeba nutností použít originální obal a podobně. To ale u Kup Najisto nehrozí. Služba garantuje bezproblémové a pohodlné vrácení zboží, o které zákazník nakonec nestojí,“ vysvětluje Pejša. Podmínkou samozřejmě zůstává, že zboží sice může být vyzkoušené, ale ne aktivně používané či poškozené.

Službu Home Credit nabízí spolu se svými partnery. Mezi nimi je například Mironet, Patro, a Cloudsailor. S mnoha dalšími probíhají jednání, aby co nejvíce lidí mohlo využívat tuto bezpečnou formu nákupu. „V době, kdy se trh vyrovnává a většina e shopů uvádí takřka stejné služby i ceny je to další způsob, jak se odlišit a nabídnout zákazníkovi něco navíc,“ myslí si ředitel společnosti Mironet Robert Novotný.

Společnost plánuje další inovace

Kup Najisto je jedním z projektů z inovačního inkubátoru, kterým se Home Credit staví do pozice českého lídra v inovacích v oblasti byznysu, finančních produktů i dalších služeb. „Reagujeme na vývoj trhu, který jasně říká, že je nutné nabízet zákazníkům nové a uživatelsky přívětivé služby, aby se klienti vraceli. Zároveň je potřeba neustále objevovat nové příležitosti k širšímu rozvíjení byznysu. Inkubátor je prostorem, kde si různé inovace zkoušíme a ověřujeme si jak jejich potenciál, tak fungování v praxi. Snažíme se nacházet nové cesty a stát se skutečným průkopníkem inovací v Česku,“ vysvětluje smysl existence inovačního centra generální ředitel Home Creditu David Bystrzycki. Do konce roku plánuje Home Credit představit dalších šest inovací z několika různých oblastí.

Zúčastněte se i vy hodnocneí o Nejvstřícnější banku v Česku. Hodnotit banky můžete ZDE!



Home Credit spouští Kup Najisto. Do konce roku představí další inovace

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15644477184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více