Hyde park - Lepší jet na dovolenou v Česku než v zahraničí


28. 06. 2016  00:11     Miroslav Zeman     komentáře (0)

ÚTERNÍ SERIÁL - HYDE PARK - Čtenář a komentátor doporučuje všem čtenářům, aby vyrazili na dovolenou v České republice. Dovolená je levnější a přitom lepší než v zahraničí u moře. K tomu stále přispívá nízký kurz koruny. ČTĚTE DÁLE!

Hyde park - Lepší jet na dovolenou v Česku než v zahraničí




I po třech letech snižují intervence České národní banky hodnotu koruny a tedy prodražují zahraniční dovolené. Ty jsou totiž zhruba o 10 procent dražší než by byly v případě normálního, tržního kurzu koruny. Intervence tak snižují hodnotu koruny o desetinu. Dražší jsou pak nejen samotné dovolené, ale i výdaje a útraty, které v zahraničí lidé uskuteční. 

Komentář Koperník23:

Jeďte hoši a děvčata do Česka na dovolenou. Krásné hrady a zámky, skvělá příroda. Když vás to nebaví na jednom místě, tak popojíždějte a poznejte Česká města a vesnice. Nebudete litovat. Navíc výrazně ušetříte. Dovolená v ČR vás vyjde o tisíce levněji než se kodrcat někam letadlem k moři, kde budete polehávat na pláži. Koruna bude a je i teď v létě slabá, takže letos jeďte po Česku a třeba za rok či dva až koruna posílí, tak vyražte, dejme tomu, k tomu moři. A až někdy bude hodnota koruny na 24 korunách za euro, tak už se vyplatí i cesta k tomu moři. No a navíc, tím že pojedete k nám, tak posílíte naší ekonomiku, podpoříte naše lidi, naše produkty, no znáte něco lepšího, než podpořit vlastní zemi a přitom si hezky užít? Neváhejte, já to také tak dělám. A kdybyste mermomocí museli přeci jen do zahraničí, vyražte k našim bratrům Slovákům. Pravda, úspora tam žádná nebude, ale je to v podstatě i naše země, je tam krásně a Slovensko mám prostě rád.

Reakce našeho serveru:

Komentář Koperníka je velmi zajímavá a nelze než s ní souhlasit. Je to navíc i logická úvaha. Ve chvíli, kdy je koruna slabá a zájezd do zahraničí by nás vyšel draho, kvůli uměle slabé koruně, tak raději pojedeme letos na dovolenou v České republice. I v České republice už jsou kvalitní služby, přijatelné ceny a spojíme příjemné s užitečným, tedy útraty doma, s kvalitním jídlem, pitím i zbožím a tím podpoříme domácí podnikatele i naše zaměstnance. Z komentáře je navíc cítit patriotismus komentátora a láska k naší zemi s čímž se musíme ztotožnit.

Hurá tedy na dovolenou v ČR, kdy nám slabá koruna absolutně vůbec nevadí.

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOMENTÁŘE A REAKCE NAŠEHO SERVERU NALEZNETE ZDE!

 



Hyde park - Lepší jet na dovolenou v Česku než v zahraničí

Diskutovat (0)