HYPOsplátka už od 1,94 % ročně a prodloužení akce pro děti a mladé


08. 10. 2018  10:44          komentáře (0)

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) připravila pro své klienty několik novinek jak v oblasti úvěrů, tak spoření. Hypoteční úvěr s tříletou fixací bude od října nabízet s úrokovou sazbou od 1,94 % ročně. Akci na dětské smlouvy s výnosem až 4 % ročně prodlužuje do konce roku. Účel nezajištěného úvěru bude možné dokládat pouze fotodokumentací.

HYPOsplátka už od 1,94 % ročně a prodloužení akce pro děti a mladé




Česká národní banka (ČNB) minulý týden opět zvýšila úrokové sazby a tento měsíc navíc vstoupila v platnost nová doporučení ČNB pro poskytování hypotečních úvěrů (ukazatele DTI a DSTI). Předpokládáme, že v návaznosti na tato doporučení nebudeme moci poskytnout financování přibližně 15 % nových žadatelů. V reakci na zvýšení úrokových sazeb i u nás dochází k mírným úpravám. Nově také zavádíme tříletou fixaci. Před touto změnou jsme všechny naše překlenovací úvěry poskytovali s pětiletou fixací,“ říká Jan Jeníček, předseda představenstva Raiffeisen stavební spořitelny.

 

Úrokové sazby a fixace

Klienti mají možnost zvolit si délku fixace překlenovacích úvěrů na tři nebo pět let. U tříleté fixace úvěru se zajištěním nemovitosti HYPOsplátka nyní RSTS nabízí úrokovou sazbu už od 1,94 % ročně. Tříletá fixace úvěru do 1 milionu korun bez zajištění REKOpůjčka začíná na 4,04 % ročně.

 

Produkt

Tříletá fixace

Pětiletá fixace

Úvěr ze stavebního spoření

HYPOsplátka

od 1,94 % p.a.

od 2,14 % p.a.

2,99 % p.a.*

REKOpůjčka

od 4,04 % p.a.

od 4,24 % p.a.

3,10 % p.a.*

*pevná sazba

 

Fotodokumentace pro doložení účelu

Účel úvěru mohou klienti od října kromě faktur dokládat také fotodokumentací. Toto se týká nezajištěného úvěru REKOpůjčka poskytnutého na modernizaci bydlení.

 

Prodloužení akce pro děti a mladé

Až do konce tohoto roku navíc dál pokračuje akce pro děti a mladé do 25 let včetně. Každou nově uzavřenou „dětskou“ smlouvu bude RSTS zhodnocovat úrokovou sazbou 1,5 % ročně. Tuto sazbu garantuje minimálně po celou dobu vázací lhůty smlouvy, to je šest let. Spolu s úroky a plnou státní podporou tak mohou klienti dosáhnout na celkový výnos 4 % ročně.


 



HYPOsplátka už od 1,94 % ročně a prodloužení akce pro děti a mladé

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15725250608

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více