Hypoteční banka má novou tiskovou mluvčí


21. 03. 2011  11:03     Martin Frýdl     komentáře (0)

Tým marketingové komunikace Hypoteční banky posiluje Rita Gabrielová. V roli tiskové mluvčí a PR manažerky bude odpovídat za mediální obraz banky, řízení komunikace s PR agenturami a za spolupráci s klíčovými partnery Hypoteční banky. Posledních pět let působila na stejné pozici v Seznam.cz.





Původním zaměřením televizní reportérka se Rita Gabrielová pravidelně objevovala v letech 1993 – 1998 v Televizních novinách na TV Nova. Později se díky zájmu o ekologii a zdravotnictví stala tiskovou mluvčí Ministerstva životního prostředí ČR. V letech 2004 – 2005 pracovala pro teplárenský koncern MVV Energie a.s. a od roku 2005 až do současnosti jako Tisková mluvčí české portálové jedničky Seznam.cz, a.s.   Do Hypoteční banky nastupuje od 15. března 2011 na pozici Tiskové mluvčí a PR manažerky. V týmu marketingové komunikace bude odpovídat za mediální obraz Hypoteční banky, za PR podporu klíčových produktů i za spolupráci se strategickými partnery banky.   „Jsem velmi ráda za tento nový směr v mé pracovní kariéře, protože oblast bydlení, realit
a hypotečního trhu je mi velmi blízká. Po více než pětiletém detailním pohledu na český internet je to vítané občerstvení. A co je neméně zajímavé, prakticky ve stejném čase se na mém předchozím působišti v Seznamu objevila bývalá mluvčí Hypoteční banky Irena Zatloukalová. Považuji to za zábavnou hru s našimi pracovními osudy a přeji své nástupkyni hodně úspěchů,“ říká Rita Gabrielová, nová tisková mluvčí Hypoteční banky.
  Mgr. Rita Gabrielová vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, obor televizní žurnalistika. Je vdaná, má dvě děti a mezi její zájmy patří média, reality, bytový design, cykloturistika, sportovní rybaření a kulinářství.


Hypoteční banka má novou tiskovou mluvčí

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12488204512

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více