Hypoteční banka mění pobočky


17. 10. 2012  14:15     tz     komentáře (0)

Hypoteční banka, největší poskytovatel hypotečních úvěrů na českém trhu, slavnostně otevřela další, v pořadí již dvacátou sedmou pobočku své distribuční sítě a při té příležitosti představila zcela nový koncept bankovních poboček. Zásadní inovací nové ústecké pobočky je její vzhled, který se výrazně odlišuje od klasického bankovního prostředí. Naopak, maximálně se přibližuje skutečné podobě moderního a příjemného bydlení českých rodin. To bylo také hlavním cílem při vytváření nové podoby pobočky Hypoteční banky.





Obdobný princip jako v interiéru zvolila Hypoteční banka při řešení výloh, které lidem evokují teplo a pohodu domova. Inspiraci pro zásadní inovaci ve vzhledu pobočky získala Hypoteční banka nejen z námětů svých klientů, ale i z odborných studií, které se touto oblastí zabývají.

 „Hypoteční banka je v oblasti financování bydlení dlouhodobým inovátorem na českém trhu a to nejen v oblastech produktů a zákaznických služeb. Nyní jsme se zaměřili na inovace našich prostor, kde se setkáváme s klienty,“ uvádí Jan Sadil, generální ředitel a předseda představenstva, Hypoteční banky. „Ne vždy jsme se s architekty shodli  hned napoprvé. Měli jsme totiž konkrétní představu, do jakých prostor chceme naše klienty pozvat, a to se výrazně lišilo od zkušeností architektů, kteří se zabývají interiérem bankovních poboček. Když jsme pak našli společnou řeč, začal vznikat zcela nový koncept, který je na českém bankovním trhu naprosto unikátní a velmi se přibližuje vzhledu současných moderních českých domácností," zdůrazňuje Jan Sadil.

.

.

V Ústeckém regionu je v současné době trend největšího zájmu o pořízení vlastního bydlení v rodinných domcích, a to téměř u 60 % všech nemovitostí financovaných Hypoteční bankou. Ve více než 30 % se pak jedná o financování bytu. Nejčastějšími žadateli o hypoteční úvěr jsou rodiny s dětmi, a to více než v 50 % a pak tzv. singles 33 %. Průměrná výše hypotečního úvěru poskytnutého na byt je v Ústeckém regionu 1,1 milionu korun a 2,2 milionu na rodinný domek.

Hypoteční banka provozuje 27 poboček ve všech regionech České republiky. Dále je Hypoteční banka také zastoupena prostřednictvím 22 Poradenských míst, provozovaných externími partnery a hypoteční úvěry dále zprostředkovává více než devět tisíc nezávislých finančních poradců.



Hypoteční banka mění pobočky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12599889472

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více