Hypoteční banka přispěla loni na SOS Dětské vesničky částkou přes 400 tisíc korun


15. 02. 2012  12:16     Rita Gabrielová     komentáře (0)

Hypoteční banka, specialista na hypoteční úvěry, s radostí oznamuje, že za rok 2011 mohla přispět na konto SOS Dětských vesniček celkem 424.020 korunami. Za deset let spolupráce s SOS Dětskými vesničkami se tak celková částka zaslaná Hypoteční bankou na účet tohoto sdružení vyšplhala na téměř tři miliony korun.





Peníze od Hypoteční banky jsou určeny nejen na pomoc při údržbě vesniček a na jejich provoz, ale jsou za ně například také vybavovány rodinné domy pro nové pěstouny. "Jsme nesmírně rádi, že jsme se mohli zapojit do tak zásadního projektu, jakým SOS Dětské vesničky bezesporu jsou. Vážíme si toho, že můžeme opravdu "Zkrátit cestu domů" těm, kteří by se jen stěží obešli bez pomoci. Pomáhat právě v oblasti bydlení a navíc dětem, dává naší práci hlubší smysl a za to jsme i my velmi vděční," říká Jan Sadil, generální ředitel Hypoteční banky.   Peněžitý příspěvek 20 korun za každou uzavřenou smlouvu o hypotečním úvěru posílá Hypoteční banka na konto SOS Dětských vesniček už od roku 2001. Jen v loňském roce to představovalo částku 424 020 korun. Spolupráce se však neomezuje jen na finanční stránku. Kromě toho připravuje Hypoteční banka nejrůznější akce na jejich podporu. V minulosti se například zaměstnanci banky zúčastnili dražby obrázků dětí a prodeje předmětů a takto získané peníze putovaly rovněž na konto SOS Dětských vesniček. Pro děti také Hypoteční banka pořádá například výtvarné soutěže či den strávený v čestlickém aquaparku.   Hypoteční banka patří mezi dlouhodobé dárce SOS Dětských vesniček. Zajistit dětem rodinný život v pěstounské péči se nyní snaží SOS Dětské vesničky v Karlových Varech, ve Chvalčově na Zlínsku a v Brně.


Hypoteční banka přispěla loni na SOS Dětské vesničky částkou přes 400 tisíc korun

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16411980448

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více