Ikona mobility:
Nová aplikace mBank 2.0 už je i pro iOS


16. 01. 2015  12:50          komentáře (0)

Koncem loňského roku přinesla mBank na český trh jedinečnou bankovní aplikaci pro mobilní telefony s operačním systémem Android. U zákazníků zaznamenala velký úspěch hned po svém zpřístupnění. Už za jeden měsíc od uvedení na ni přešla téměř polovina českých zákazníků využívajících mobilní bankovnictví. V těchto dnech mBank zpřístupnila její verzi pro operační systém iOS.

Ikona mobility: Nová aplikace mBank 2.0 už je i pro iOS




mBank upevňuje svou pozici digitální banky, která má mobilitu ve své DNA. Její projekt nového mobilního bankovnictví ocenili samotní zákazníci, když na novou aplikaci pro Android přešlo během prvních třiceti dnů 49,26 % zákazníků v České republice. Aplikaci pak nejvíce stahovali majitelé telefonů Samsung Galaxy S3 a Samsung Galaxy S4. Rozšiřování mobilních platforem pokračuje i nadále. Po necelém měsíci mBank uvádí verzi pro iOS, která po grafické stránce reflektuje uživatelské prostředí, na které jsou zákazníci zvyklí ze zařízení od společnosti Apple. Tak jako v případě varianty pro Android aplikace umožňuje nejen přístup k běžným a spořicím účtům, kartám, úvěrovým produktům a dalším službám, ale také možnost zkontrolovat zůstatek na účtu ještě před přihlášením, uskutečnit mobilní platby či díky inteligentnímu vyhledávání najít ty již realizované.

"Jak jsme našim zákazníkům slíbili ještě v prosinci, v těchto dnech uvádíme nové mobilní bankovnictví i pro klienty se zařízeními využívajícími operační systém iOS. Zároveň usilovně pracujeme na funkcionalitách, které si naši zákazníci přejí. Mohu prozradit, že v tomto roce rozšíříme aplikaci o čtečku QR kódů, která po naskenování automaticky vyplní všechny údaje potřebné pro platbu," řekl Bronislav Dvořáček, ředitel vývoje  mBank.

Nová aplikace již stihla získat řadu mezinárodních ocenění za inovace a technologické prvenství. V rámci soutěže EFMA Awards 2014 v Barceloně předstihla více než 3000 finančních institucí z více než 130 zemí světa.

V průběhu ledna je nová mobilní platforma podpořena výraznou marketingovou kampaní na TV obrazovkách a venkovních plochách, která se zároveň zaměřuje na garanci bezplatného běžného účtu mKonto.

Více informací na www.mBank.cz

 



Ikona mobility: Nová aplikace mBank 2.0 už je i pro iOS

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12572232736

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více