ING Bank představila nové mobilní bankovnictví


21. 12. 2012  14:32     tz     komentáře (0)

ING Bank představila nové mobilní bankovnictví s názvem ING BANK CZ, které pro ni vytvořila společnost ZENTITY. ING Bank tak chce svým klientům vyjít vstříc a umožnit jim pohodlnou správu ING Konta či ING Fondu přes mobilní zařízení.





Aplikace nabízí základní funkce, s jejichž pomocí má uživatel přehled o svých financích a investicích. Unikátní je způsob navigace. Pohyb mezi jednotlivými úrovněmi pomocí 3D dlaždic je zcela přehledný a na poli mobilního bankovnictví ojedinělý. Při rozkliknutí jedné z dlaždic se ostatní dynamicky přemístí do pozadí, ale zůstávají neustále připraveny a na očích. Odpadá tak zdlouhavé vracení se do základní nabídky.

 

Další zajímavou funkcí, kterou aplikace nabízí, je možnost převodu financí z ING Konta do ING Fondů. Uživatelé tak mají přehled a neustálou kontrolu nad svými investicemi v ING Fondech. Aplikace je jasně členěna do několika sekcí. V části „Objevte ING Bank“ jsou k dispozici informace o produktech a demo verze aplikace, kterou si lze nanečisto vyzkoušet. Pro uživatele, je k dispozici zabezpečená část tzv. klientská zóna, odkud mohou spravovat své peníze a investovat.

 

„Vždy se snažíme do našich aplikací dát něco navíc. Myslíme si, že mobilní bankovnictví má být uživatelsky přívětivé a zábavné zároveň a to se nám v tomto případě povedlo,“ uvedl Abhishek Balaria, CEO, ZENTITY a.s.

 


ING Bank představila nové mobilní bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15402733712

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více