ING Konto obslouží klienti nově i z mobilu


20. 12. 2012  11:14     TZ     komentáře (1)

ING Bank představuje novou mobilní aplikaci pro vyšší efektivitu a dostupnost správy ING Konta a ING Fondů. S ING Mobilním bankovnictvím může klient v kterémkoliv okamžiku získat přehled o vývoji svých investic přímo na displeji svého telefonu či tabletu. Aplikace je určena pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS (např. iPhone a iPad) a klienti ji získají pod názvem ING Bank CZ prostřednictvím App Store nebo na stránkách www.ingbank.cz/mobilni-bankovnictvi/.





„Mobilní bankovnictví se pomalu, ale jistě stává standardem většiny bankovních domů. Fenomén on-line komunikace a snadné dostupnosti informací jsme nemohli opomenout ani v ING Bank, proto přinášíme svým klientům komfortní nástroj, díky němuž budou mít přístup ke svým financím a důležitým informacím o naší bance kdykoliv a kdekoliv,“ komentuje Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank.

 

Kromě snadné obsluhy spořicího účtu ING Konto si zájemce může prostřednictvím ING Mobilního bankovnictví zřídit i Zvýhodněný vklad nebo uskutečnit nákup ING Fondů. To vše stejně intuitivně a rychle jako v internetovém bankovnictví. Pokud je spokojeným klientem ING Konta, může ho prostřednictvím aplikace doporučit svému známému a získat tak zajímavý bonus.

 

Doplňkovými službami, které klienti jistě ocení, jsou kontakty na obchodní místa ING Bank, základní informace o produktech nebo odpovědi na často kladené otázky. Pro ty, kdo hledanou odpověď nenajdou, je připraven formulář „Napište nám“. Aplikace obsahuje „Demo“, díky němuž se uživatel snadno seznámí se všemi funkcemi ING Mobilního bankovnictví.



ING Konto obslouží klienti nově i z mobilu

promokod k ing kontu
Získejte zvýhodněnou úrokovou sazbu 1,5 % p. a. na zůstatek do výše 500 000 korun na první 3 měsíce....
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15727444096

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více