Inovace v bankách - australská UBank ví, jak na to


18. 03. 2013  17:11     BP.com     komentáře (0)

V rámci letošního ročníku soutěže "Ideální banka 21. století" psali studenti práce na téma "proklientská banka". A v řadě textů se to jako zaklínadlem hemžilo jedním slovem - INOVACE. My jsme se proto rozhodli, že vám, našim čtenářům a klientům tuzemských bank, budeme ukazovat zajímavé příklady a směry bankovních inovací ve světě. Podívejme se dnes k protinožcům, do Austrálie.

Inovace v bankách - australská UBank ví, jak na to




Devizou inovací v australské UBank je především internet. Přes ten totiž můžete prakticky všechno... A nejde jen o u nás běžné služby elektronického bankovnictví - když myslíme všechno, říkáme všechno. UBank například jako první banka zavedla úvěry zcela bez poplatků, pokud žádáte elektronicky.

.

WEB BANKY ZDE

.

V UBank také můžete pomocí internetu požádat také o půjčku nebo dokonce o hypotéku. Na internetu pak lze sledovat, v jakém stavu je proces vyhodnocování žádosti (kolik % schvalovacího procesu je za vámi, resp. zbývá). Odměna za lojalitu 0,1 procentního bodu z úrokové míry za každé tři roky, které u banky strávíte, jsou příjemnou nadstavbou...

OBRÁZKY:

undefined



Inovace v bankách - australská UBank ví, jak na to

Diskutovat (0)