Inovace vládnou světem, MasterCard hýbe inovacemi


02. 07. 2014  23:23     TZ     komentáře (0)

Společnost MasterCard®uspořádala pro vybrané zástupce bankovní sféry workshop s názvem „Inovace vládnou světem“ o virtuální realitě a technologických novinkách. 

Inovace vládnou světem, MasterCard hýbe inovacemi




Workshop se uskutečnil 24. června v hotelu Yasmin ve spolupráci s digitálními agenturami Nydrle, Havas Worldwide a Motion Media. Po jednotlivých prezentacích měli zástupci klientů možnost si všechny novinky vyzkoušet. Pro banky byly nejzajímavějším předmětem brýle Google Glass, které umožňují uskutečnit inovativní formy platby. S brýlemi pro virtuální realitu Oculus si klienti zase mohli zahrát několik her.

MasterCard je globální lídr v oblasti moderních technologií. Neustále hledáme nové nápady a zlepšení, které by přispěly ke zvýšení kvality života lidí. Proto jsou pro nás inovace klíčové a podporujeme je, “ říká Richard Walitza, viceprezident pro mobilní platby a inovace MasterCard Europe ČR, SK a Rakousko.

Cílem workshopu bylo informovat banky o současných trendech v inovacích, technologiích a marketingu, což se prostřednictvím praktických ukázek např. dronů, 3D tiskáren, chytrých hodinek či náramků dokonale povedlo. Celá řada novinek už se používá a jejich cena je dostupná pro široké vrstvy uživatelů. Nové technologie také významně pomáhají v řadě oblastí, např. 3D tiskárny umožňují kvalitní výrobu lékařských protéz.

Workshop se nevyhnul ani prezentaci nových technologií využívaných v marketingu, mimo jiné např. interaktivní billboard reagující na proudící vzduch ve stanici metra.

Češi patří mezi nejinovativnější Evropany, což dokládá i náš průzkum, podle kterého dvě třetiny z nich uvažují o placení mobilem. Díky aplikaci MasterCard Mobile a technologii NFC telefonů jim v tom již nic nebrání. V MasterCard ale neustále hledáme další horizonty vývoje a inovací. Technologie totiž umožňují nejen komfortnější platby u obchodníků a nová věrnostní schémata, ale také nabízejí využití bankovních karet v dopravě a veřejné správě,“ dodává Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard Europe ČR a SK.

Co vám přpomíná zkratka RPSN? Napište nám svůj nápad. Více informací najdete ZDE!

 

  oculus



Inovace vládnou světem, MasterCard hýbe inovacemi

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16497287520

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více