Internetový portál usnadní zaměstnavatelům komunikaci s Penzijním fondem České spořitelny


01. 04. 2010  12:10     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

Penzijní fond České spořitelny (PFČS) nabízí zaměstnavatelům, kteří zasílají příspěvky na účty penzijního připojištění u PFČS svým zaměstnancům, internetový portál pro zasílání rozpisů plateb. Díky novince mohou zaměstnavatelé získávat zpětnou vazbu o stavu jejich plateb, online přístup k formulářům pro žádosti a reporty zasílaných rozpisů. Registrace i využívání portálu je pro všechny zaměstnavatele zdarma.





„Vždy jsme se snažili zajistit zaměstnavatelům maximální servis a podporu při zasílání příspěvků svým zaměstnancům. Věříme, že právě portál zjednoduší posílání rozpisů všem pracovníkům ve firmách, se kterými spolupracujeme,“ uvedl. Jan Barták, ředitel úseku obchodu a marketingu Penzijního fondu České spořitelny.   Portál je komfortním a bezpečným způsobem komunikace s PFČS. Zasílaná citlivá osobní data jsou chráněna pomocí šifrování.   PFČS v současnosti spolupracuje s téměř 10 tisíci zaměstnavateli, kteří přispívají na účty svých zaměstnanců. Zákon o dani z příjmu umožňuje zaměstnavateli zahrnout příspěvky na penzijní připojištění do daňově uznatelných nákladů. Příspěvek zaměstnavatele je také v plné výši osvobozen od platby sociálního a zdravotního pojištění.


Internetový portál usnadní zaměstnavatelům komunikaci s Penzijním fondem České spořitelny

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16391655664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více