Investice retailové klientely bude v České spořitelně řídit Pavel Kráčmar


28. 04. 2010  12:26     Kristýna Havligerová     komentáře (3)

Ředitelem úseku retailové distribuce produktů finančních trhů v České spořitelně, který se zabývá především finančními investicemi fyzických osob, bude od 1. června 2010 Pavel Kráčmar, dosavadní ředitel úseku řízení bilance finanční skupiny České spořitelny. V pozici nahradí Jiřího Humla, který přijal další manažerské výzvy v Erste Group a od 1. června 2010 se stane členem představenstva Slovenské spořitelny zodpovědným za drobné bankovnictví. Nástupce pana Kráčmara oznámí Česká spořitelna v následujících týdnech.





„Investování a spoření klientů z řad fyzických osob patří mezi pilíře naší poradenské činnosti. Těším se na novou roli a současně ji beru jako velkou výzvu. Věřím, že budu moci podpořit banku v její ambici poskytovat klientům investiční produkty podle jejich představ a dále posilovat naši pozici na tuzemském trhu,“ řekl Pavel Kráčmar, budoucí ředitel úseku retailové distribuce produktů finančních trhů v ČS.     Pavel Kráčmar (1966) působí v Erste Group a finanční skupině České spořitelny  od roku 2000. Za tu dobu pracoval na různých manažerských pozicích. Mimo jiné řídil restrukturalizaci Investiční společnosti České spořitelny, zaváděl distribuci produktů finančních trhů a šest let řídil útvar obchodování na finančních trzích. V neposlední řadě v pozici ředitele úseku řízení bilance finanční skupiny České spořitelny významnou měrou přispěl k dalšímu zkvalitnění řízení bilance jak na úrovni České spořitelny, tak v celé Erste Group.   Pavel Kráčmar absolvoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou na ČVUT v Praze. Od roku 1991 působil sedm let ve Státní bance československé /České národní bance. Do České spořitelny přišel z GE Capital Bank.


Investice retailové klientely bude v České spořitelně řídit Pavel Kráčmar

Diskutovat (3)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12586331376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více