Investiční revoluce:
Starosti s investováním přenechte expertům z ČSOB


02. 10. 2017  15:13          komentáře (0)

Investoři se nikdy nechovají zcela racionálně a jejich rozhodnutí často pohánějí emoce. Z výzkumů na akademické půdě v oblasti behaviorálních financí navíc jasně vyplývá, že investoři nevnímají výkyvy trhů směrem vzhůru stejně jako jejich pády. I dočasné ztráty portfolia vzbuzují v klientech daleko větší emoce než odpovídající zisky. ČSOB se proto dívá na investování jinak. Přichází s kompletním investičním řešením pro každého, i nováčka ve světě investic. Nový fond ČSOB Expertiza vyvážená bude vyhovovat opatrnějším investorům, zatímco ČSOB Expertizu růstovou ocení investoři, kteří se nebojí trochu riskovat s vidinou možného vyššího výnosu.

Investiční revoluce: Starosti s investováním přenechte expertům z ČSOB




„ČSOB Expertiza vyvážená i růstová přinášejí zcela nový pohled na investování. Starosti s investováním necháte na našich expertech, kteří vaše peníze jednoduše spravují za vás. Naše nové fondy jsou unikátní právě v tom ohledu, že se nesoustřeďují pouze na investiční cíl klientů, ale i na cestu, po které se k němu dostanou, a proto věnují zvýšenou pozornost snaze o zmírnění rizika poklesu. ČSOB Expertiza vyvážená i růstová jsou smíšené fondy, které ale s ohledem na aktuální dění na finančních trzích dokáží přibrzdit nebo naopak šlápnout na plyn a vytěžit tržní potenciál,“ říká generální ředitel a předseda představenstva ČSOB Asset Management Jürgen Verschaeve.

Investované peníze navíc nesázíme na jednu kartu a rozložíme je za vás napříč regiony, sektory i různými tématy. Do fondu můžete vložit jednorázově větší částku, nebo ukládat pravidelně alespoň 500 Kč měsíčně,“ dodává obchodní ředitel ČSOB Asset Management Libor Svoboda.

viteze.PNG




Investiční revoluce: Starosti s investováním přenechte expertům z ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16272582720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více