Investiční životní pojištění Vital Invest nabízí nové možnosti


31. 10. 2009  08:43     Michal Teubner     komentáře (0)

Komerční banka ve spolupráci s Komerční pojišťovnou nabízí, v rámci investičního životního pojištění Vital Invest, novinku - Zajištěný fond Forte.





Zajištěný fond Forte je vhodný pro všechny klienty, kteří chtějí využít výnosový potenciál akciových trhů, ale zároveň nechtějí podstupovat riziko poklesu jejich investice a upřednostňují garantované zhodnocení. V kombinaci s životním pojištěním pak vhodně kombinuje výhody investování a pojistné ochrany pro případné nepředvídatelné životní události.   „V době kolísání kurzů akcií jsme pro naše klienty připravili zajištěný produkt, který garantuje minimální zhodnocení 13 % a zároveň nabízí výnosový potenciál akciových trhů,“ řekl Radko Belada, vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.   “Zajištěný fond Forte nabízí potenciální výnos až 52 % ke dni splatnosti fondu po 8 letech. Splatnost fondu přitom může nastat po 3 až 8 letech jeho existence, v závislosti na výkonnosti koše 20 mezinárodních akcií,“ doplnil Lukáš Fridrich, vedoucí produktového marketingu Komerční pojišťovny.   Vital Invest je kombinací investování a životního pojištění. Klient sám určuje, zda bude jeho Vital Invest spíše pojištěním nebo investičním nástrojem. V rámci pojistné složky nabízí Vital Invest čtyři různé varianty rozsahu pojistné ochrany pro případ úmrtí podle toho, do jaké míry chce klient zajistit sebe a svou rodinu. Jistotu a zabezpečení je možné dále rozšířit například sjednáním komplexního úrazového připojištění.   Bližší informace o Vitalu Invest a ostatních produktech životního pojištění ze skupiny Vital můžete získat na kterékoli pobočce Komerční banky, na bezplatné Infolince Komerční pojišťovny 800 10 66 10 nebo na www.kb.cz či www.komercpoj.cz.



Investiční životní pojištění Vital Invest nabízí nové možnosti

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16482844448

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více