IQ plovoucí hypotéka- LBBW Bank rozšiřuje své produktové portfolio


17. 01. 2011  12:52     Martina Lambert     komentáře (0)

LBBW Bank CZ přichází na trh s novým produktem - IQ plovoucí hypotékou. Úroková sazba je závislá na vývoji jednoměsíční sazby PRIBOR, kterou ČNB denně aktualizuje, a např. k dnešnímu dni úrok pro tuto hypotéku začíná již na 3,29 % p.a.





LBBW Bank reaguje na požadavky a potřeby svých klientů a nabízí jim nově možnost sjednání IQ plovoucí hypotéky s pohyblivou úrokovou sazbou. Jedná se o úvěr na pořízení nemovitosti pro vlastní bydlení nebo rekreaci s možností financování až do 90 % zástavní hodnoty nemovitosti a s dlouhodobou splatností až 30 let.   „Tento typ hypotéky je určen zejména pro klienty, kteří hledají nízkou úrokovou sazbu a zároveň netrvají na pevných měsíčních splátkách, tj. mají větší toleranci k flexibilitě měsíčních splátek,“ upřesňuje Henrik Pregel, člen představenstva LBBW Bank.   Celková měsíční splátka se skládá ze splátky jistiny, která je neměnná, a ze splátky úroku, který se naopak mění měsíčně dle vývoje sazby PRIBOR. Pokud nedojde k výrazným změnám v sazbě PRIBOR, pak výsledný úrok pro klienta bude nižší než by tomu bylo v případě klasické hypotéky se zafixovaným úrokem. Klient navíc může zdarma přejít od pohyblivé úrokové sazby k fixní sazbě. Zpětný přechod z fixní úrokové sazby na pohyblivou však možný není.     Výhody IQ plovoucí hypotéky   ·    dlouhodobá splatnost až 30 let ·    možnost financování až do 90 % zástavní hodnoty nemovitosti ·    nízké poplatky za poskytnutí ·    díky vazbě úrokové sazby na PRIBOR může klient ušetřit na úrocích ·    klient může kdykoliv zdarma přejít od pohyblivé úrokové sazby k fixní sazbě ·    celková splátka úvěru v čase výrazně klesá


IQ plovoucí hypotéka- LBBW Bank rozšiřuje své produktové portfolio

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15561740992

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více