Air Bank míří proti očekávanému proudu a zlevňuje hypotéky


23. 06. 2021  15:32     tisková zpráva     komentáře (1)

Air Bank od pátku 25. června 2021 sníží úroky u hypoték o 0,1 procentního bodu. U nových hypoték tak nyní nabídne roční úrokovou sazbu od 2,29 %. Při převedení hypotéky z jiné banky bude roční úrok nově začínat už na 2,09 %. V době zvyšování sazeb na hypotečním trhu chce banka svým klientům naopak umožnit sjednání úvěru na bydlení za výhodnějších podmínek.

Air Bank míří proti očekávanému proudu a zlevňuje hypotéky




Zájem o hypotéky překonává rekordy i přesto, že úrokové sazby už letos opět začaly růst. A po dnešním zasedání bankovní rady ČNB, která po delší době zvýšila své sazby, můžeme na hypotečním trhu očekávat další zdražování. Přesto jsme se ale v Air Bank rozhodli jít nyní proti tomuto proudu, zlevnit a dát tak zájemcům o hypotéku možnost pořídit si úvěr na bydlení za ještě výhodnější cenu. Snížená úroková sazba platí jak pro nové hypotéky, tak i pro hypotéky převedené k nám z jiné banky,“ říká Radek Perman, vedoucí oddělení Hypoteční služby Air Bank.

Air Bank nabízí hypotéky i nad 80 % LTV, a to s pětiletou, sedmiletou a desetiletou fixací. Jejich sjednání, vedení i čerpání mají klienti banky vždy zdarma. Bezplatně si také mohou změnit výši splátek nebo svou hypotéku kdykoliv, tedy i mimo výročí fixace, předčasně splatit. Zdarma mohou využít také službu Chytrá rezerva a snížit si tak částku pro výpočet úroků. S žádostí o hypotéku klienti nemusejí chodit na pobočku, vyplnit ji mohou pohodlně v internetovém bankovnictví.



Air Bank míří proti očekávanému proudu a zlevňuje hypotéky

Naléhavě potřebujete peníze, abyste se dostali z dluhů?
Zkoušeli jste bez úspěchu získat půjčky od bank? Naléhavě potřebujete peníze, abyste se dostali z dl...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15594943248

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více