Jak nejlépe vybrat banku? Poradí vám server www.VstricnaBanka.cz


28. 02. 2019  00:28     Miroslav Zeman     komentáře (1)

Projekt serveru Bankovní poplatky vám pomůže najít a zvolit tu nejlepší banku. Banku pro vás vybírají nejen ostatní uživatelé, ale také jedenáctičlenná skupina odborníků a sám server Bankovní poplatky. ČTĚTE DÁLE!

Jak nejlépe vybrat banku? Poradí vám server www.VstricnaBanka.cz




Už se vám stalo, že jste si položili otázku, zda máte účet skutečně v té nejlepší bance? Nebyli jste si jisti, zda jste si vzali úvěr či zřídili jiný produkt skutečně v té nejlepší bance? Hledáte svou první banku pro založení svého účtu a nejste si jisti, kterou banku vybrat a zvolit?

BANKY ZAČNĚTE HODNOTIT PŘÍMO ZDE!

Vstřícná banka logo

Tyto otázky si klade statisíce lidí. Vybrat tu správnou banku přitom není vůbec jednoduché. Každá banka navíc tvrdí, že právě ona je ta nejlepší a nejvýhodnější na trhu. Výběr banky je také přitom do velké míry subjektivní a pocitovou záležitostí. Jedna banka může být dobrá v určitých produktech, například v úvěrech, jiná banka zase v jiných, třeba v bezplatných, kvalitních bankovních účtech.

Skutečně nejlepší, univerzální banka tak ve skutečnosti neexistuje, nebo existuje spíše jen v přáních a představách lidí a některých bankéřů. Vybírat tu nejlepší banku tak musí klient dle toho, co od ní očekává a co od ní bude potřebovat a vyžadovat. Jelikož náš server je serverem, který se zabývá ochranou a pomocí bankovním klientům, rozhodli jsme se banky hodnotit. Právě pro hodnocení bank slouží náš projekt VSTŘÍCNÁ BANKA, který působí v našem mediálním světě už od roku 2010. Hlavním cílem projekt není jen ohodnotit a zařadit banky od nejlepší po nejhorší, ale především dát našim uživatelům i veřejnosti možnost skutečně efektivního výběru nejlepší banky. Tento výběr by tak neměl stát výlučně na pocitech a subjektivních dojmech, i když těm se nikdy zcela nevyhneme, ale na racionálních a skutečně co nejvíce objektivních hodnoceních.

V projektu jsou banky hodnoceny každé čtvrtletí a to průběžně. Vyhledat si na stránkách www.VstricnaBanka.cz mohou uživatelé i celkové vítěze za celý rok. Vybírat banku můžete jak z pohledu celkového hodnocení, tak i z pohledu výše poplatků a přehlednosti sazebníků, nebo na základě hodnocení čtenářů, tedy i klientů těchto bank.

Pokud chce uživatel zjistit více, může si prostudovat konkrétní hodnocení porotců za příslušné čtvrtletí a informovat se za jaké konkrétní kroky a opatření si banka vysloužila hodnocení, které aktuálně dostala. Hodnocení je přitom zcela veřejné, komplexní, za nic a nikoho se neskrývá.

Stačí využít porovnání bank v našich tabulkách hodnocení za celých pět let fungování projektu hodnocení bank. Zájemci si mohou také otevřít kartu banky a informovat se o posledních aktivitách banky, jejím hodnocení ze strany porotců, serveru Bankovní poplatky a veřejnosti.

Doufáme, že projekt www.Vstřícnábanka.cz poslouží co největšímu počtu klientů a občanů České republiky k výběru té správné banky.



Jak nejlépe vybrat banku? Poradí vám server www.VstricnaBanka.cz

Podle čeho vybrat banku?
Dobrý den, problematiku výběru banky řeším nyní ve své diplomové práci a zajímal by mne Váš názor...
Diskutovat (1)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor