Jak postupovat v případě nahlášení škody z víkendových povodní?


27. 02. 2012  10:43     TZ     komentáře (0)

ČSOB Pojišťovna v souvislosti s víkendovou povodňovou situací zaznamenala první hlášení pojistných událostí. Většinou se jedná o zatopené sklepy. Přestože se během noci ze soboty na neděli začala situace na českých tocích uklidňovat, posílili jsme týmy operátorů přijímajících hlášení od klientů, protože takto vzniklé škody nahlašují klienti obvykle s dvou až třídenní zpožděním. Toto opatření zavádíme na dobu neurčitou s ohledem na předpověď počasí, podle které by se mohla situace v následujících dnech opakovat.





Jak postupovat v případě vzniku škody a následně pojistné události z povodní - ve 3 krocích: 1) Zabezpečte poškozený majetek tak, aby nedocházelo k ohrožení zdraví, ohrožení životního prostředí, dalšímu rozšiřování škody. 2) Neprodleně nahlaste pojistnou událost pojišťovně - telefonicky, on-line na webu nebo na nejbližší pobočce. 3) Likvidátor se zpravidla dostaví nejdéle do druhého dne, pokud je ale třeba škody začít odstraňovat dříve (např. vyčerpání vody ze sklepa), škodu zdokumentujte (např. na digitální fotoaparát).    Vyplacení peněz klientům za vzniklou škody trvá u ČSOB Pojišťovny ve většině případů dva až tři dny od nahlášení škody.


Jak postupovat v případě nahlášení škody z víkendových povodní?

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16376967040

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více