Jak získat bezkontaktní kartu u ČSOB a u ERA Poštovní spořitelny


09. 01. 2013  19:56     tz     komentáře (1)

Jak jsme vás informovali, klienti Československé obchodní banky i její brandové značky ERA Poštovní spořitelny mají od Nového roku možnost využít nabídky na bezkontaktní platební karty. Zeptali jsme se proto tiskových oddělení obou institucí, jak získat tyto karty. Klienti ČSOB mají nad částí klientů vedených pod ERA výhodu – nebude je to nic stát.

 Jak získat bezkontaktní kartu u ČSOB a u ERA Poštovní spořitelny




ČSOB (Pavla Hávová):

Klient má pro výměnu tyto možnosti:

  • - stavit se osobně na pobočce a požádat o výměnu u svého bankéře, jak je doposud zvykem
  • - zavolat na ČSOB Infolinku 800 300 300 a požádat o výměnu, musí si připravit číslo účtu, poslední čtyřčíslí vyměňované karty a další detaily potřebné k identifikaci klienta (datum narození nebo rodné číslo atd.)
  • - navštívit webovou stránku www.platimbezkontaktne.cz a vyplnit formulář. Pracovníci ČSOB takto odeslaný formulář zpracují a přes SMS informují klienta o tom, zda byl jeho požadavek vyřízen. Klient si po 10 pracovních dnech od přijetí potvrzující SMS může kartu vyzvednout na své domovské pobočce nebo na té pobočce, kde má nastaveno doručování platebních karet.

Karta získaná výměnou má stejné PIN, limity, nastavení 3D Secure i pojištění, jako předchozí karta. Při přebírání nové bezkontaktní karty klient odevzdá původní kontaktní.

Nyní bezplatně vyměňujeme kontaktní platební karty ČSOB za bezkontaktní.

ERA Poštovní spořitelna (Zuzana Kalátová):

Pokud chce klient Ery získat svou novou bezkontaktní kartu, měl by navštívit kteroukoli pobočku České pošty nebo Era finanční centrum. Pokud ji nechce hned, může počkat až do data obnovy jeho platební karty, který je uvedený na doposud používané kartě jako datum expirace (platnosti). Nová karta bude vydána i s bezkontaktní funkcionalitou.

Má-li klient Maxkartu a bude-li ji chtít od 2. 1. 2013 do 30. 6. 2013 vyměnit za bezkontaktní kartu, výměna bude provedena zdarma.

Pokud již klient disponujete novější kartou Debit MasterCard, bude výměna na bezkontaktní kartu provedena za poplatek dle Sazebníku poplatků Poštovní spořitelny. (pozn. redakce: ten činí 350 Kč).



Jak získat bezkontaktní kartu u ČSOB a u ERA Poštovní spořitelny

Poplatky
Účtujou se nějaké poplatky za placení bezkontaktní kreditní kartou?...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15744578352

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více