Jaro v Raiffeisenbank ve znamení levnějších hypoték


13. 03. 2018  21:44          komentáře (0)

Raiffeisenbank v březnu opět přichází s tradičními Hypodny. Zájemci o nový hypoteční úvěr při podpisu smlouvy mohou od 12. 3. do 1. 6. 2018 získat mimořádný bonus ve výši 5 000 Kč. Banka navíc v průběhu března výrazně urychlí ocenění nemovitosti využitím takzvaných cenových map. Nová služba bezplatného ocenění bytů ušetří klientům nejen čas, ale i tisíce korun, které by vynaložili za ocenění externím odhadcem.

Jaro v Raiffeisenbank ve znamení levnějších hypoték




Jarní Hypodny s prémií 5 000 korun

„I letos jsme se rozhodli zájemcům o novou hypotéku zpříjemnit jarní měsíce. Klienti, kteří doloží bance kompletní žádost o hypoteční úvěr do prvního červnového dne, získají  finanční bonus
5 000 korun. Dvacet procent z výše úvěru mohou přitom použít na cokoli, bez udání účelu,“ říká produktová manažerka Raiffeisenbank, Marcela Fabulová. Podmínkou je uzavření smlouvy s alespoň tříletým fixačním obdobím.

Za poskytnutí a správu standardní hypotéky se navíc neplatí žádný poplatek. Klienti, kteří aktivně využívají účet eKonto SMART nebo eKonto KOMPLET, mohou uplatnit slevu z úrokové sazby ve výši 1 procentního bodu.

Cenové mapy klientům ušetří čas i tisíce korun

Raiffeisenbank v průběhu března nově přichází také se službou bezplatného ocenění kupovaných bytů v rámci takzvaných cenových map.

„Bankéř v hypocentru udělá ocenění v aplikaci za necelých deset minut. Stačí, pokud mu klient donese veškeré potřebné doklady jako kupní smlouvu, výpis z katastru a fotografie nemovitosti. V případě, že stanovená cena nebude dostatečná, může doporučit zpracování kompletního ocenění odhadcem,“ říká Marcela Fabulová, a doplňuje: „Ocenění v rámci cenových map je vhodné primárně pro byty v krajských městech, byty se standardizovanou výměrou a v cenově stabilních lokalitách.“



Jaro v Raiffeisenbank ve znamení levnějších hypoték

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16454123104

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více