Jaroslav Vybíral hlavním stratégem ČSOB Asset Management


07. 12. 2018  12:02          komentáře (0)

Jaroslav Vybíral (37), investiční analytik ČSOB Asset Management, se od 1. ledna stane hlavním stratégem. Ve své nové pozici se zaměří zejména na řízení investiční strategie a správu investičních portfolií. Ve funkci nahradí Aleše Prandstettera, který se rozhodl skupinu ČSOB opustit a zaměřit se na nové výzvy.

Jaroslav Vybíral hlavním stratégem ČSOB Asset Management




Jaroslav Vybíral působí jako akciový a kreditní analytik. V ČSOB Asset Managementu pracuje v různých pozicích již osmým rokem. Prošel si regionální specializací na středo a východoevropské trhy v rámci podpory pro fondy KBC a ČSOB v regionu a v posledních letech se plně věnuje rozvinutým trhům se zaměřením na Severní Ameriku a západní Evropu. Aktivně se účastní tvorby a následné komunikace investiční strategie. V minulosti působil ve společnosti PwC, kde se věnoval advisory a auditu finančních institucí.

Jaroslav je absolventem VŠE, oboru Statistika a pojistné inženýrství. Absolvoval studijní pobyt na Université catholique de Louvain v Belgii. Ovládá angličtinu a francouzštinu. Jaroslav je zastáncem směru behaviorální ekonomie, který tvrdí, že investoři nejsou stroje, ale bytosti ovládané emocemi.


 



Jaroslav Vybíral hlavním stratégem ČSOB Asset Management

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15622743360

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více