Již počtvrté podpořila ČSOB a Era projekty zaměstnanců pomáhajících v neziskových organizacích


20. 09. 2011  11:14     Pavla Hávová     komentáře (0)

Stejně jako v předchozích letech i letos mohli zaměstnanci ČSOB přihlašovat projekty neziskových organizací, ve kterých působí, do grantového fondu „ČSOB a Era Pomáháme společně“. V letošním čtvrtém ročníku tohoto grantového fondu podpořila ČSOB 41 projektů a rozdělila mezi ně celkem jeden milion korun.





„Zapojování zaměstnanců do dění kolem sebe je pro nás jeden z hlavních pilířů společenské odpovědnosti. Proto jsme rádi, že naše zaměstnance můžeme podpořit v jejich dobročinných aktivitách formou grantu poskytnutého organizaci, ve které působí. Je potěšující, že mezi námi pracují kolegové, kteří se ve svém volném čase angažují v neziskové oblasti, a že se každým rokem jejich řady rozšiřují. Velmi si jejich pomoci, ať už dětem, dospělým, nemocným nebo handicapovaným, vážíme,“řekla Pavlína Folovská, manažerka společenské odpovědnosti ČSOB.

Mezi podpořené projekty zaměstnanců ČSOB a Poštovní spořitelny patří například praktická příprava mladých lidí z dětských domovů na běžný život, odborné sociální poradenství v dluhové problematice, vydání informační brožury pro děti nemocné cystickou fibrózou, hipoterapie pro handicapované děti, loutkové divadlo a mnoho dalších aktivit. 

Grantový fond „ČSOB a Era Pomáháme společně“ je určen zaměstnancům ČSOB, kteří se dlouhodobě angažují v neziskové organizaci. Tito zaměstnanci mohou zažádat o finanční podporu pro svůj projekt v hodnotě až 30 tisíc korun. Všechny žádosti poté přezkoumá komise složená ze zástupců zaměstnanců a managementu. V letošním roce bylo přihlášeno 54 projektů a ČSOB podpořila 41 z nich.



Již počtvrté podpořila ČSOB a Era projekty zaměstnanců pomáhajících v neziskových organizacích

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12446955072

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více