Jubilejní 30. OK POINT otevřela první master-franšízantka


05. 03. 2018  00:16     TZ     komentáře (0)

V druhé polovině února byl otevřen OK POINT v Praze v Karlíně, který se stal jubilejní 30. otevřenou pobočkou pod hlavičkou finančně-poradenské společnosti Broker Consulting a retailové mBank. Jeho postavení je o to výjimečnější, že za ním stojí první master-franšízantka OK POINTů Jitka Přibylová.

Jubilejní 30. OK POINT otevřela první master-franšízantka




Výhodou našeho franšízového konceptu je možnost otevřít si několik OK POINTů a zvýšit tak své příjmy. První master-franšízantkou se stala ředitelka Jitka Přibylová, která provozuje jeden z našich nejúspěšnější OK POINTů v Klimentské ulici v Praze,“ komentuje otevření Radim Štantejský, regionální ředitel Broker Consulting a projektový manažer franšízového konceptu OK POINT.

Jubilejní 30. pobočka OK POINT se nachází v lukrativní a dynamicky se rozvíjející lokalitě Rohanského nábřeží v Praze v Karlíně, které se v posledních letech stalo jedním z pražských byznys center. OK POINT je situován v budově River Garden Office II. Kromě skvělé dopravní a pěší dostupnosti nabízí i možnost parkování v přilehlém okolí. Díky spolupráci s mBank mají klienti této banky možnost využít i vkladomatu s provozem 24 hodin sedm dní v týdnu.

Osobně považuji Karlín za moderní čtvrť, která je otevřená konceptům, jako je náš OK POINT, a kde to žije. Abychom podtrhli sounáležitost s lokalitou a přátelskost naší finanční pobočky, připravujeme na našem OK POINTu předzahrádku pro posezení klientů, kde je rádi pohostíme naší kávou. I v tom budeme mít prvenství,“ shrnuje master-franšízantka Jitka Přibylová a dodává: „Co ale především najdou klienti u nás na OK POINTu, jsou komplexní služby finančního plánování propojené se službami realitními. Na jednom místě tak vyřídí vše bez nutnosti obíhat několik obchodních míst různých institucí.

Do konce roku 2018 se šedesátkou otevřených OK POINTů

Koncept OK POINTů vstupuje do svého druhého roku existence, který by měl završit 60 otevřenými pobočkami. Úspěch OK POINTů je postaven na třech hlavních pilířích: strategické spolupráci s mBank, atraktivních lokalitách s prémiovými prostory a jednotlivých provozovatelích.

Strategické partnerství s Broker Consulting posiluje fyzickou přítomnost a dostupnost mBank napříč celou Českou republikou. Jako primárně digitální banka se silným postavením ve světě internetu tak prostřednictvím této strategické spolupráce oslovujeme potenciální klienty, kteří více oceňují osobní vztah se svým poradcem v oblasti financí,“ doplňuje Petr Baťka, manažer pro spolupráci s externími partnery mBank.

 



Jubilejní 30. OK POINT otevřela první master-franšízantka

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15530247712

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více