Kaufland leták usnadní splácení bankovního úvěru. Pomůže totiž snížit náklady na živobytí


28. 08. 2019  00:49     Hyperia, s.r.o.     komentáře (0)

Bankovní i nebankovní úvěry jsou ošemetná věc. Navenek a na první pohled se tváří přátelsky, dovolí rychlé vyřízení peněz a pomohou okamžitě koupit, co právě potřebujeme.

Kaufland leták usnadní splácení bankovního úvěru. Pomůže totiž snížit náklady na živobytí




Jenže nás na dlouho zavážou k výraznému omezení životního stylu, a to nejen kvůli splácení samotného dluhu, často se totiž vyloupnou bankovní poplatky, či poplatky z nebankovní půjčky, se kterými jsme se při zběžném čtení smlouvy o úvěru vůbec nepotkali. V takových situacích vám může velmi pomoci online leták Kaufland, který nabízí široký sortiment zboží za nízké ceny.

Musíte se uskromnit? Začněte u luxusních výdajů

Pro někoho je luxusním výdajem exotická dovolená v Dominikánské republice, jiný považuje za luxus už jen to, že si koupí bio zeleninu místo té z běžného zemědělství. Luxusní výdaj je totiž každý, který nepotřebujete k běžnému životu a bez kterého se prostě dokážete obejít.

Ať už je pro vás luxusními výdaji cokoliv, během splácení úvěrů se jich pokuste vzdát. Nebo alespoň je omezte, přestože například u cigaret to nemusí být vůbec snadné. Podobně je tomu i u cukrovinek nebo jiných drobností, na které jsme si již zvykli, a bez kterých se sice dá žít, ale my jsme na nich zrovna teď pocitově či dokonce fyzicky dost závislí.

A jestliže se svých zvyků nedokážete vzdát zcela, pravidelně si procházejte Kaufland leták, kde najdete buď levnější varianty produktů od značek, na které jste zvyklí, nebo i vaše oblíbené značky, ovšem v akčních cenách, s výraznými slevami.

Zhodnoťte ceny dodavatelů energií, internetu a mobilního spojení

Velké výdaje mají české domácnosti za energie, internet a mobilní připojení, a to jak telefonování, tak SMS, ovšem zejména za datové připojení. Tady stále ještě máme mezery v umění hledat ty nejlevnější nabídky. Kvalita dodávek totiž zůstává stejná.

V síti bude stále stejná elektřina, v potrubí stejný plyn. A stejná data přijdou po drátech nebo vzduchem.  Jen za ně můžete platit i o čtvrtinu méně. Stačí nebýt líní a zajímat se o nabídky dalších distributorů. Vždy si je ale ověřte v recenzích nebo u svých známých, abyste nenaletěli novodobým šmejdům. Na podomní prodej nikdy nereflektujte!

Kaufland leták vás levně nakrmí, obleče, i vybaví potřebnou drogerií a kosmetikou

Dalším prostorem, kde se dá výrazně ušetřit, abyste měli splácení bankovního či nebankovního úvěru zase o něco snazší, je jídlo, oblečení a drogerie, včetně kosmetiky. I s tím vám leták Kaufland snadno pomůže. Stačí si leták Kaufland najít online a pohlídat si akční ceny u všech výše zmíněných typů zboží.

V Kaufland letáku navíc narazíte i na privátní značky, jakými je například Kuniboo (oblečení pro děti), Kidland (hračky), K-free (potraviny bez lepku a se sníženým obsahem laktózy), K-to go (stále oblíbenější rychlé občerstvení za nejlepší poměr ceny a výkonu) nebo bevola (drogistické produkty pro celou rodinu). Všechny se vyznačují nižšími cenami, ale stále přijatelnou kvalitou, takže díky nim můžete své náklady na živobytí výrazně snížit, což se splácením opět výrazně pomůže.



Kaufland leták usnadní splácení bankovního úvěru. Pomůže totiž snížit náklady na živobytí

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více