Každý čtvrtý by neváhal půjčit si na nadstandardní lékařský či kosmetický zákrok


27. 04. 2011  10:31     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Průzkum GE Money Bank ukázal, že na zákroky nad rámec základní péče hrazené zdravotními pojišťovnami by si půjčilo 26 % Čechů. V případě mužů je to dokonce 29 %. K nejčastěji vyhledávaným lékařským a kosmetickým úpravám patří korekce očních vad, liposukce nebo transplantace vlasů. Cena těchto zákroků přitom v tuzemsku běžně dosahuje i několika desítek tisíc korun. Z výsledků průzkumu vyplývá, že více než polovina lidí by si půjčku na zákroky vzala od banky (54 %). Expres půjčka od GE Money Bank jim nyní nabízí výběr ze tří benefitů.





 „V poslední době zaznamenáváme zvýšený zájem o půjčky na nadstandardní lékařské či kosmetické zákroky. K rozhodnutí takto investovat mají nejblíže mladí do 34 let (29 %). V jejich případě jde častěji o zvýšení pohodlí, které jim přinese například odstranění dioptrií, nebo o vylepšení vzhledu. Starší lidé čelí více zdravotním problémům, půjčku na operaci tak častěji vnímají jako investici do svého zdraví,“ říká Milan Voldřich, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.   „Trendem posledních let je půjčka na doplatek k nákladnému ošetření týkajícího se i jiných oblastí zdraví – například ošetření chrupu. Současné zdravotní pojištění zde již moc nefunguje a ani průměrně či dobře situovaní klienti nemají k dispozici sumu na nenadálé vydání, když den ze dne vznikne potřeba zaplatit za lékařský výkon. Bez úvěru by se ho museli vzdát nebo se spokojit s horším, nezřídka poškozujícím ošetřením,“ říká doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., přednosta kliniky Asklepion a stomatolog. „Estetické výkony na půjčku provádíme přes 10 let a mohu potvrdit, že zájem o ně se postupně zvyšuje,“ dodává Roman Šmucler.   Příklady zákroků, které lze financovat Expres půjčkou Nadstandardní operace již nejsou výsadou bohatých či známých osobností. Dnes jsou širokou veřejností běžně považovány za investici do většího komfortu, lepšího vzhledu či do zdraví.  
Nejčastější nadstandardní lékařské a kosmetické zákroky Orientační cena (Kč)*
Zubní implantáty 14 500
Keramické korunky 8 000
Liposukce           20 000
Operace břicha (Abdominoplastika)   20 000
Modelace prsou (Breast-lift)        28 000
Operace nosu (Rhinoplastika)   26 000
Operace uší (Otoplastika)   12 000
Operace očních víček (Blepharoplastika)             10 000
Face-lift (Rhytidektomie), SMAS face-lift   27 000
Operace obočí (Brow lift)   19 000
  Vyberte si svůj benefit navíc Expres půjčka od GE Money Bank je neúčelový spotřebitelský úvěr, který lze čerpat i na nadstandardní lékařské či kosmetické zákroky. Klienti, kteří si půjčí do konce května, si navíc mohou vybrat jeden ze tří možných benefitů: poskytnutí půjčky a předčasné splacení zdarma, zaplacení jedné splátky bankou nebo odklad splátek o 3 měsíce. Ušetří tak až několik tisíc korun.   Sjednání Expres půjčky je jednoduché a rychlé. Stačí předložit běžné doklady totožnosti, potvrzení o příjmu a doklad pro ověření adresy. Pro získání půjčky banka nevyžaduje ručitele. Do 5 minut od podpisu smlouvy má klient na účtu požadovaných 30 až 600 tisíc korun, které GE Money Bank poskytuje. K Expres půjčce mají klienti možnost se také pojistit pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí.     Průzkum pro GE Money Bank provedla společnost Ipsos Tambor začátkem února na vzorku 900 respondentů.   * Zdroj: Asklepion – Klinika a institut estetické medicíny


Každý čtvrtý by neváhal půjčit si na nadstandardní lékařský či kosmetický zákrok

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12590372272

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více