KB:
nová korporátní kreditní karta se vyplatí...


05. 12. 2012  13:25     tz     komentáře (2)

Komerční banka začala jako první banka na českém trhu nabízet klientům korporátní kreditní karty. Díky efektivnímu řízení služebních výdajů mohou střední a velké firmy snižovat náklady na tuto agendu a zároveň zlepšit své cash-flow díky využití bezúročného úvěru.





„Při využití korporátních karet Komerční banky získají firmy nejen platební karty pro své zaměstnance a manažery ale zejména ucelené řešení pro financování služebních výdajů zaměstnanců, jejich sledování, vyhodnocování a export do účetních systémů. Používání těchto platebních karet pro úhradu služebních výdajů a s tím související eliminování hotovostních záloh přináší firmám nemalé úspory času a nákladů, “ uvedla Iveta Ocásková, zástupkyně výkonného ředitele pro Distribuci - Corporate.

 

Korporátní kreditní karta od Komerční banky poskytuje bezúročné období až 45 dnů. Může být vydána se značkou asociace MasterCard nebo VISA. Podle náročnosti koncového držitele karty na spektrum doplňkových služeb a platební limity mohou zvolit firmy variantu klasické nebo manažerské karty. Řešení nabízí řadu služeb, které jsou na českém trhu prozatím unikátní. Jedná se především o zcela nové pojištění proti zneužití karty držitelem, cestovní pojištění pro držitele karty a členy jeho rodiny, a v případě zlaté karty i užitečný Priority passpředstavující členství pro vstup do VIP salonků na letištích.

 

Komplexní systém výpisů transakcí a reportingu mohou obsluhovat firmy i samotní držitelé karet prostřednictvím jednoduchého uživatelského rozhraní v internetovém bankovnictví KB.

 

„Díky možnosti zobrazit provedené transakce v přímém bankovnictví mají zaměstnanci aktuální přehled o provedených transakcích, mohou průběžně kontrolovat své služební výdaje a následně provést vyúčtování velmi rychle, aniž by museli čekat na papírový výpis k účtu,“ doplňuje Radek Basár, zástupce výkonného ředitele pro Marketing, Komunikaci a Business Develoment KB.

 

Řešení korporátních karet od Komerční banky umožní firmám realizovat interní kontrolu služebních výdajů efektivně a bez nutnosti instalovat specializované IT systémy. Díky možnosti exportovat reporty z přímého bankovnictví KB ve formátu CSV je zajištěna kompatibilita s běžnými IT systémy firem.



KB: nová korporátní kreditní karta se vyplatí...

Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12620446624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více