Klienti Citibank mohou jako první provádět elektronické platby do zahraničí v reálném čase


27. 05. 2011  11:08     Branislav Cehlárik     komentáře (0)

Od tohoto týdne mohou klienti Citibank Europe plc, organizační složka využívat novou službu Citibank Global Transfer, která umožní provádět elektronické platby mezi bankovními účty Citibank po celém světě bez jakýchkoliv časových prostojů.





Finanční prostředky jsou připisovány na účet příjemce v zahraničí během několika vteřin a platby je možné zadávat přímo z internetového bankovnictví Citibank Online. Citibank je jedinou bankou na českém trhu, která tento typ plateb klientům nabízí. V současné době je možné finanční prostředky odesílat a přijímat ve 27 zemích po celém světě a tato síť se neustále rozšiřuje.   „Služba Citibank Global Transfer je určena výhradně pro retailovou klientelu společnosti Citibank. Citigold klientům je nabízena zcela zdarma. Ostatním klientům je účtován poplatek ve výši 100 Kč za každou odchozí transakci. Příchozí platby zpoplatněny nejsou,“ upřesňuje novou službu Petr Ŕehák, Retail Bank Head v Citibank.   Nová služba nabízí klientům Citibank oproti standardním metodám převodu finančních prostředků mnoho výhod včetně okamžitého přístupu k prostředkům zasílaným do zahraničí. Převody jsou jednoduché a nevyžadují žádné zbytečné papírování.   „Jsme potěšeni, že můžeme nadále plnit naši ambici přicházet s inovativními službami, které poskytují našim klientům vyšší uživatelský comfort,“ dodává Bhaskar Katta, Consumer Bank Head v Citibank.


Klienti Citibank mohou jako první provádět elektronické platby do zahraničí v reálném čase

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16511684448

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více