Klienti ČSOB mohou od března investovat do IT


09. 03. 2017  16:18          komentáře (0)

ČSOB v březnu rozšířila svou nabídku o další tematický strukturovaný fond. Prostřednictvím ČSOB Informační technologie 1 mohou odvážnější klienti těžit z úspěchu špičkových firem, jako jsou Apple, Intel, Microsoft či Canon. 

Klienti ČSOB mohou od března investovat do IT




„Tematické strukturované fondy, které jsme v posledních měsících vytvořili, se zaměřovaly na ropné společnosti, sponzory sportu či firmy, které jsou na trhu již déle než 75 let. Myslím si, že náš další nový fond tentokrát ocení nejen skalní fanoušci technologického pokroku, ale i lidé, kteří si uvědomují, že informační technologie dennodenně ovlivňují naše životy a čím dál více zasahují do chodu světa kolem nás,“ říkáVáclav Lepič, produktový manažer ČSOB Asset Management.

 

Stačí si jen uvědomit, kolik elektroniky je dnes zabudováno do nových modelů aut, jak můžeme s pomocí našich mobilních telefonů platit v obchodech i přes internet, nebo třeba vzdáleně ovládat naši domácnost. „Datová mobilita, cloud computing, oblast e-commerce a internet věcí bezpochyby představují nejrychleji rostoucí a dramaticky se rozvíjející segmenty trhu,“ konstatuje Lepič.

 

Akciový koš této novinky obsahuje třicítku slavných technologických firem, z nichž například Apple či Microsoft patří mezi trojici nejhodnotnějších firem světa. Investoři se na výnosech akcií mohou podílet z 60 procent a své investice mohou zhodnotit až o 40 procent (tj. 5,69 procent ročně)*. Fond navíc umožňuje ochránit investici až do 30procentního poklesu hodnoty koše akcií při splnění určitých podmínek.

 

Víte, že… 

…skupina ČSOB k 31. prosinci 2016 poprvé v historii překročila objem 100 miliard korun ve svých fondech? Překonat tuto magickou hranici se klientům skupiny podařilo vůbec poprvé od roku 1998, kdy vznikla společnost ČSOB Asset Management, která investice klientů ČSOB spravuje.



Klienti ČSOB mohou od března investovat do IT

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15692654816

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více