Klienti Expobank zakončili golfovou sezonu a přispěli na charitu


30. 10. 2014  15:05     TZ     komentáře (0)

Expobank CZ (dříve LBBW Bank CZ) pořádala sérii golfových turnajů pro své významné klienty z řad privátního a korporátního bankovnictví a externí partnery i letos.  Na podzim se hráči sešli v Brně na golfovém hřišti Kaskády a sezonu poté zakončili na prestižním hřišti Albatross u Berouna. Součástí všech turnajů je již tradičně „charitativní jamka“, jejímž prostřednictvím směřuje pomoc Asociaci pomáhající lidem s autismem (APLA). V roce 2014 věnovali klienti Expobank asociaci APLA 20 500 korun.

Klienti Expobank zakončili golfovou sezonu a přispěli na charitu




Golf s novým ředitelem banky Mārisem Avotiņšem si mohli klienti Expobank zahrát na hřišti Albatross u Berouna. Pro klienty z Brna a okolí uspořádala banka turnaj také na golfovém hřišti Kaskády. Golfové turnaje pro své významné klienty privátního a korporátního bankovnictví, a také pro hypoteční makléře pořádá banka pravidelně a umožňuje tak setkání klientů a jejich bankéřů a poradců v neformálním prostředí.

Turnaje se opět účastnila zástupkyně Asociace pomáhající lidem s autismem (APLA) Alena Sojková, která poděkovala za výtěžek z prodaných golfových míčků v rámci „charitativní jamky“. V letošním roce činil příspěvek 20 500 korun. „Za tuto částku je možné poskytnout 6 týdnů osmihodinové denní odlehčovací péče o jedno dítě v našem centru. A to už je významná pomoc,“ vyčíslila praktické využití výtěžku „charitativní jamky“ účastníkům turnaje Alena Sojková.

Zaměření banky na privátní, korporátní a affluentní klienty se nemění. Naším cílem je navázání kvalitních partnerských vztahů s našimi klienty i mimo kancelář a golf je tedy ideální příležitostí. V tradici pořádání golfových turnajů chceme pokračovat, stejně jako v dlouhodobé a úspěšné spolupráci s asociací APLA,“ ujistil účastníky turnaje Māris Avotiņš, předseda představenstva banky.

Expobank_golf_sek_zm

HLASUJTE O NEJLEPŠÍ VÝKLAD POJMU RPSN ZDE!

RPSN



Klienti Expobank zakončili golfovou sezonu a přispěli na charitu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16314265584

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více