Klienti Komerční banky mohou nahlížet na své účty u pěti bank


11. 06. 2019  07:28          komentáře (0)

Již pět bank zapojila Komerční banka do svého internetového bankovnictví MojeBanka a mobilní aplikace Mobilní banka. Klienti KB mohou jednoduše a z jednoho místa vidět stav a pohyby na účtech vedených u Air Bank, České spořitelny, Equa bank, Fio banky a Moneta Money Bank. Další banky budou brzy následovat.

Klienti Komerční banky mohou nahlížet na své účty u pěti bank




„V roce 2019 bychom chtěli učinit další významný krok, který klientům Komerční banky umožní jak na počítači, tak i v mobilu, zadávat platby z jejich účtů u připojených bank. Průběžně také budeme rozšiřovat počet bank, jejichž účty bude možné přes internetové a mobilní bankovnictví Komerční banky ovládat. Do konce letošního roku bychom chtěli tyto služby zpřístupnit i našim firemním klientům,“ uvedl Martin Sládeček, Open Banking Leader v Komerční bance.

Zatímco dříve se musel klient pro zjištění zůstatku na svých běžných účtech v jiných bankách přihlašovat do každého internetového nebo mobilního bankovnictví zvlášť, nyní se stačí přihlásit pouze do internetového či mobilního bankovnictví v Komerční bance a klient vidí přehledně na jednom místě všechny své účty i se všemi pohyby na nich. Připojení účtů je přitom snadné a intuitivní. Na stránkách Komerční banky (www.kb.cz/multibanking) je postup podrobně popsán.



Klienti Komerční banky mohou nahlížet na své účty u pěti bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12619878064

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více