Klientům ČSOB se otevírají nové možnosti použití debetních karet MasterCard


02. 04. 2013  11:07     tz     komentáře (0)

Skupina ČSOB rozšiřuje možnosti využití vybraných debetních karet MasterCard, které jsou stejně jako karty Ery a Poštovní spořitelny nově akceptovány v síti České pošty. Akceptace se týká hotovostních i bezhotovostních operací prováděných v korunách.

Klientům ČSOB se otevírají nové možnosti použití debetních karet MasterCard




Klienti Ery a Poštovní spořitelny již několik let mohou své účty obsluhovat na více než 3 200 poštách v celé České republice a mohou tak se svými penězi pracovat i v menších městech nebo na vesnicích, a to mnohdy včetně víkendu. Klientům ČSOB se nyní tato možnost také otevírá, mohou například prostřednictvím vybraných karet MasterCard vkládat hotovost na účet nebo ji naopak vybírat,“ říká Vlasta Dolanská, výkonná ředitelka Poštovní spořitelny.

 

S novou platební kartou ČSOB budou moci klienti v sítí Českých pošt provádět následující hotovostní i bezhotovostní operace v české měně.

  • vklad hotovosti
  • výběr hotovosti
  • platba za služby České pošty (složenka, podání zásilky, vyzvednutí dobírky, platba za zboží, czech point atd.)
  • převodní příkaz

 

Klienti ČSOB mohou kromě sítě 238 poboček, 80 vkladových bankomatů a více než 900 bankomatů využívat přes 3 200 poboček Českých pošt na provádění běžných hotovostních i bezhotovostních transakcí. Tím se výrazně zvětší obslužná síť klienta, ČSOB se tak stane bankou s nejhustší sítí „obslužných míst“ pro každodenní hotovostní i bezhotovostní transakce.

 

„Pro klienty z oblasti firemního bankovnictví je klíčová služba „vklad hotovosti“ sloužící pro odvod tržeb z malých obchodů v městech a na vesnicích. Zejména lidé z menších obcí ocení možnost platit za služby, či možnost výběru hotovosti na České poště místo jízdy k bankomatu v nejbližším městě,“ doplňuje Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort ČSOB.



Klientům ČSOB se otevírají nové možnosti použití debetních karet MasterCard

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15708859600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více