Komentované zprávy bank:
Víte co je acquring nebo jak si pořídit výhodně Suzuki?


09. 09. 2015  00:53     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat ČSOB, mBank a České spořitelně.

Komentované zprávy bank: Víte co je acquring nebo jak si pořídit výhodně Suzuki?




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Česká spořitelna: Erste Group a Global Payments zakládají společně s CaixaBank ve střední Evropě společný podnik pro kartový acquring

Jen čistě pro uvolnění zde zmiňujeme tiskovou zprávu od České spořitelny. Už se vám podařilo přelouskat oficiální název a nadpis zprávy? Tolik cizích slov a pro klienty v zásadě neznámých pojmů na jednom místě se jen tak nevidí. Vzhledem ke složitosti názvu a jeho cizozemskému charakteru a nádechu pochybujeme, že si ho přečetlo nějaké větší množství obyčejných lidí. V každém případě však pozitivně hodnotíme, že jsme se díky zprávě něčemu novému přiučili.

Česká spořitelna

ČSOB: S ČSOB Leasing získáte vozy SUZUKI výhodněji

Jedná se o skutečně motivační zprávu pro klienty této instituce. Pokud využíváte služeb ČSOB Leasing, získáte vozy Suzuki výhodněji. Proč právě vozy Suzuki a ne Škoda? Protože tyto poměrně drahé, a u nás nepříliš známé vozy, kupuje jen minimum klientů. I nás by zajímalo, proč by klienti měli využívat služeb této společnosti jen proto, aby získali výhodněji u nás poměrně málo rozšířenou značku auta. Případně se jedná o reklamu ČSOB Leasing na auta značky Suzuki. Ani v jednom případě netušíme, jakou přidanou hodnotu má tato zpráva, pro klienty ČSOB Leasing, nebo zájemce o Suzuki mít.

ČSOB

mBank: mBank vylepšuje aplikaci, přidala čtečku QR kódů

Po čase se ozvala mBank. V tomto případě přichází mBank s inovací a vylepšením svého stávajícího produktu. O co má konkrétně jít? Kromě jiných zajímavých věcí je největším trhákem možnost pomocí mobilního telefonu při mobilní platbě načíst QR kód na faktuře, a tím zároveň vyplnit všechny potřebné údaje pro platbu takové faktury. Klienti už se nemusejí o nic starat, nic vyplňovat, pouze postačí potvrdit platbu a mají splněno. Je to zajímavá a užitečná pomůcka pro držitele tzv. chytrých telefonů. Ostatní mají smůlu a tuto možnost bohužel nevyužijí.

mBank nová

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Víte co je acquring nebo jak si pořídit výhodně Suzuki?

Diskutovat (0)