Komentované zprávy bank:
ČSOB přichází se smart klíčem a účet zdarma od ČS


16. 09. 2015  00:22     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat České spořitelně, GE Money Bank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: ČSOB přichází se smart klíčem a účet zdarma od ČS




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Česká spořitelna: Účet zdarma od České spořitelny má již půl milionu klientů

Česká spořitelna se rozhodla odměňovat za věrnost. Pokud klient využívá služeb této banky dlouhodobě a je jí věrný, má možnost získat účet zdarma, tedy bez poplatků. Je zajímavé, že účet zdarma získají klienti spořitelny až po té, co jí v průběhu mnoha let napumpovali tisíce korun na poplatcích, ale i tak jsme za to rádi. Stejnou službu a profit jinak mohou klienti získat u nízkonákladových bank a někde i bez podmínek. Stranou ponechme, že zmíněný pán, který byl oceněn za svou věrnost, získal kromě bezplatného účtu i věcné dary.

Česká spořitelna

GE Money Bank: V GE Money Bank si podnikatelé mohou sloučit úvěry, snížit si poplatky i daně

Hurá. Tak se konečně dočkali možnosti konsolidace i podnikatelé. Ale že to trvalo. S možností konsolidace pro fyzické osoby přišla přitom tato banka jako první už před mnoha lety. Pozitivní však je, že i podnikatelé mohou nyní využívat výhod tzv. konsolidace a sloučit si několik starých, dražších a nevýhodnějších úvěrů do jednoho výhodnějšího a levnějšího. Pro GE se pak jedná o další zajímavou cestu, jak posílit tento důležitý segment klientů a přilákat nové zájemce o tento zajímavý produkt. Obecně lze říci, že podnikatelé mají mnohem raději individuální přístup, než je tomu u jiných kategorií klientů.

GE Money

ČSOB: ČSOB Smart klíč: nová dimenze elektronického bankovnictví

Poměrně zajímavý název tiskové zprávy v podstatě znamená, že ČSOB zjednoduší svým klientům potvrzení transakcí při platbě v internetovém bankovnictví. V současné době probíhá standardně potvrzení plateb tak, že do kolonky přepíšete potvrzovací kód, který vám dorazil formou sms na mobilní telefon. Tento komplikovanější způsob nyní nahrazuje ČSOB pouhým stisknutím tlačítka a vyťukáním PIN na mobilu, čímž potvrdíte správnost transakce. V internetovém bankovnictví se pak transakce tímto sama potvrdí, aniž by bylo nutné zadávat bezpečností kód. Jedná se o zajímavou a pro klienty příjemnou inovaci.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: ČSOB přichází se smart klíčem a účet zdarma od ČS

Diskutovat (0)