Komentované zprávy bank:
ČSOB boduje s cool kartou. RB je prý přívětivá


30. 09. 2015  00:31     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Raiffeisenbank, ČSOB a ING.

Komentované zprávy bank: ČSOB boduje s cool kartou. RB je prý přívětivá




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Raiffeisenbank:RAIFFEISENBANK je klientsky nejpřívětivější bankou roku 2015

Raiffeisenbank se pochlubila titulem nejpřívětivější banka roku 2015 v rámci projektu hodnocení banka Nejlepší banka. Nic na tom nemění ani fakt, že Nejvstřícnější bankou dle našeho klientského ratingu založeného na průběžném monitoringu bank a jejich kroků, je Fio banka. Raiffeisenbank byla vyhodnocena na základě jiných kritérií a jiné formy hodnocení. Připomínáme, že i Raiffeisenbank se stala historicky první Nejvstřícnější bankou za první čtvrtletí roku 2010. Raiffeisenbak se totiž specializuje na individuální přístup ke klientům, což je o ní známé.

Raiffeisenbank

ING:Úspory domácností opět rostou. Češi by bez příjmů vydrželi téměř 4 měsíce, v průměru mají naspořeno přes 120 tisíc

Banka ING přišla se zajímavým průzkumem, který prokázal, že Češi opět začali spořit. Jejich úspory by průměrně vydržely na pokrytí nákladů domácnosti po dobu čtyř měsíců. Češi jsou zvyklí spořit už z dob minulého režimu. Tehdy se ani nic jiného než spořit nedalo, protože nebylo za co reálně utrácet a peněz bylo mezi lidmi relativně hodně. V současnosti úspory obyvatel stále převyšují poskytované úvěry. I díky této skutečnosti jsou naše banky stabilní a mají dostatek kapitálu. Klidný a bezstarostný život má přitom člověk pouze v případě, kdy má vytvořenu alespoň minimální rezervu na horší časy.

ING

ČSOB: ČSOB nově nabízí COOL kartu bez účtu. Rodičům dá přehled o tom, jak hospodaří jejich děti

A máme tu opět zprávu od ČSOB. Z aktivity této banky by se zdálo, že se jedná o nejaktivnější banku na tuzemském trhu. S čím tedy přišla tentokrát? S další kartou! Nedávno jsme tu měli kartu sportovní a teď tu mám COOOOOL kartu a to dokonce i bez účtu. Smyslem této karty je dát rodičům přehled o hospodaření jejich dětí. Jedná se totiž o kartu předplacenou. Děti mají na kartě své kapesné, které utrácejí a rodiče je jako Big brother kontrolují. Každou transakci tak mohou rodiče zkontrolovat a vyhodnotit. Na rozdíl od mnoha jiných, často zbytečných karet se jedná o zajímavý nápad.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: ČSOB boduje s cool kartou. RB je prý přívětivá

Diskutovat (0)