Komentované zprávy bank:
Kocour pomůže vybírat dárky, s ČSOB si vyberete


13. 01. 2016  00:35     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat mBank, GE Money Bank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: Kocour pomůže vybírat dárky, s ČSOB si vyberete




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

mBank: mBank ve 3. čtvrtletí 2015 meziročně zvýšila zisk o čtvrtinu

A máme zde další důkaz, že bankovní produkty mohou fungovat i bez poplatků a že bezpoplatková politika může bance přinést zisk. mBank je tak vedle Air Bank či Fio banky další nízkonákladovou bankou, která dlouhodobě vykazuje zisk i vedle nulových či minimálních poplatků. Zisk za tři čtvrtletí roku 2015 činil 87 milionů korun. Nejedná se sice o miliardové zisky, jaké vykazují starší a větší banky, ale jedná se vzhledem k velikosti a rozsahu banky o zisk slušný.

mBank nová

ČSOB: Bankomaty ČSOB a Ery/Poštovní spořitelny nově umožňují volbu vybíraných bankovek

To, na co už jsme delší dobu zvyklí u České spořitelny, zavádí i její největší konkurent ČSOB ve spojení s Poštovní spořitelnou. Už i u této banky si můžete při výběru z bankomatu sami zvolit výši bankovek, které chcete v rámci celkové částky vybrat. Jedná se o velmi užitečnou službu, kterou ocení především ti, kteří potřebují nějakou konkrétní částku či bankovku například na zaplacení, do automatu, nebo naopak bankovky co nejvyšší hodnoty při výběru větších částek. Služba funguje velmi jednoduše. Nejprve se zvolí celková částka výběru a následně systém nabídne nominální hodnotu bankovek, které si přejeme vybrat.

ČSOB

GE Money Bank: Nevíte, co pořídit k Vánocům? Poradí vám Kocourův inspirátor

Ten kocour je u této banky snad u všeho důležitého i nedůležitého. Vidíme ho v reklamě, je patronem produktů, vidíme ho na letácích a nyní vám kocour dokonce pomáhal vybrat dárky k Vánocům. Kocour je prostě šikula. Z hlediska charakteru nabídky se jedná o určitý bonus v jehož rámci nabídne banka ve službě zvané inspirátor produkty a služby svých partnerů, u nichž mohou lidé získat i slevy v rámci platby svou kartou. Dárek jste si mohli vybrat, resp. vám ho vybral systém po zadání několika základních údajů. Hezká a nevšení možnost.

GE Money

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Kocour pomůže vybírat dárky, s ČSOB si vyberete

Diskutovat (0)