Komentované zprávy bank:
Půjčky na zkoušku a mobilní tarify od banky


09. 03. 2016  00:08     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Equa Bank, mBank a UniCredit Bank.

Komentované zprávy bank: Půjčky na zkoušku a mobilní tarify od banky




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Equa Bank: Equa bank nabízí výhodné mobilní tarify

Equa Bank je typickým příkladem toho, jak banky začínají poskytovat mimobankovní služby, se kterými bojují o nové klienty. V tomto případě banka nabízí využití mobilních tarifů. Banky už nabízejí takové služby jako bankopojištění, nebo výběr dodavatele energií. Výhodné mobilní tarify jsou tak dalším příspěvkem k rozvoji mimobankovních služeb poskytovaných bankami. Právě dodatkové a doplňkové služby bank jsou jedním z výsledků a výstupů naší soutěže Ideální banka 21. století, kde studenti soutěží svými představami o vývoji bank a bankovních produktů.

Equa Bank

mBank: mBank opakuje mPůjčku na zkoušku a na nové mKonto a mKonto Business pošle 500 Kč

mBank už jsme chválili za její odměny a bonusy klientům, kteří využijí služeb této banky. Tyto odměny přitom nejsou podbízivé, ale jsou motivační a vždy úzce souvisí s produktem, který mají podpořit. V tomto případě obnovuje banka tzv. půjčky na zkoušku, v rámci nichž si mohou klienti banky vyřídit jednoduše částku až 40 000 korun se splatností 12 měsíců, kdy klient neplatí úroky, ale pouze na začátku půjčky uhradí poplatek 2 procenta z jejího objemu. Navíc banka připíše klientům, kteří si založí účet u mBank, jednorázový bonus 500 korun, který bude připsán na nově otevřené konto.

mBank nová

UniCredit Bank: U-šetřete stovky až tisíce korun měsíčně s platební kartou od UniCredit Bank

Banka poskytuje bonusy a slevy za používání její platební karty velmi zajímavým a snadným způsobem. Stačí si nabídku aktivovat v jejím mobilním bankovnictví. Následně už pak stačí pouze platit kartou od UniCredit Bank. Smyslem programu je, že si klient slevy aktivuje ze svého počítače. Při placení už pak o tyto slevy nemusí nijak žádat, ani předkládat věrnostní kartu a vše se vyřídí platbou jeho kartou. Jedná se tak o zajímavý nápad, jak jednoduše uplatnit slevové bonusy při platbě kartou.

UniCredit Bank

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Půjčky na zkoušku a mobilní tarify od banky

Diskutovat (0)