Komentované zprávy bank:
Equa pro podnikatele a GE s konsolidací online


16. 03. 2016  00:13     Miroslav Zeman     komentáře (2)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat GE Money Bank, Equa Bank a Cetelem.

Komentované zprávy bank: Equa pro podnikatele a GE s konsolidací online




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

GE Money Bank: GE Money Bank nabízí konsolidaci online, schválí ji do několika minut

GE Money Bank nabízí konsolidaci úvěrů on-line, kterou prý schválí do několika minut. Jedna věc je nabídka a prezentace nápadu a druhá věc je reálné fungování celé věci. Nejeden klient byl často zklamán, že to, co se prezentovalo, pak ve skutečnosti nefungovalo tak, jak bylo slibováno. I zde je zřejmé, že se tato v podstatě zajímavá možnost nebude týkat každého, což je ale každému, selský rozum používající, klientovi snad jasné. Je mnoho lidí, kteří nebudou mít při schvalování úspěch, resp. budou nuceni navštívit pobočku pro odstranění pochybností při schvalování úvěru.

GE Money

Equa Bank: Equa bank nabízí účet pro podnikatele zcela zdarma a bez podmínek

Určitě se jedná o pozitivně laděnou zprávu. I podnikatelé tak získají u této banky podnikatelský účet zdarma bez jakýchkoliv podmínek. Účet zdarma nabízí dnes již všechny banky, ale mnoho účtů zdarma je navázáno na splnění nejrůznějších podmínek. Pokud je klient nesplní, je účet bez dalšího automaticky zpoplatněn. To tedy u Equa Bank nehrozí. I díky účtům zdarma, bez podmínek se Equa Bank stala nejlépe hodnocenou bankou z pohledu výše poplatků a přehlednosti sazebníků v rámci hodnocení bank GEEN Vstřícná banka.

Equa Bank

Cetelem: Za převody z účtu kreditní karty nyní zpět až 500 Kč

Už je to trošku nuda. Kreditní karty, jako by bez nějakých bonusů neměly na trhu snad ani šanci. Tedy jedná se o produkt, který by bez bonusů a slev nebyl na současném trhu vůbec konkurenceschopný. Proto si musíme zvykat na zprávy, kde je klientům slibována odměna, když budou tyto úvěrové karty používat. V tomto případě získají klienti tohoto poskytovatele půjček bonus 3 procenta z převáděné částky, tedy až 500 korun, pokud realizují převod z účtu kreditní karty na jiný účet. Hezké, uvidíme, co na to klienti.

Cetelem

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Equa pro podnikatele a GE s konsolidací online

wd
sd [url=d]sd[/url] [linkdtext](https://google.com) ...
2
Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu ...
Diskutovat (2)