Komentované zprávy bank:
Air Bank plná bankomatů a Sberbank plní přání


29. 03. 2018  00:55     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Air Bank plná bankomatů a Sberbank plní přání




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu GEEN Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!

Air Bank: Už můžete vybírat z více než 300 bankomatů po celé ČR

Je to přesně rok, co jsme si na základě vašich přání předsevzali, že radikálně navýšíme počet našich bankomatů. A povedlo se! Za dvanáct měsíců jsme jejich počet více než zdvojnásobili, a stali jsme se tak bankou s pátou největší vlastní bankomatovou sítí v zemi.

Je podivuhodné jak rychle Air Bank vybudovala svou síť velmi moderních bankomatů a splnila tak svůj plán i slib, který svým klientů dala. Investice do sítě bankomatů se Air Bank zcela určitě vyplatí. Prvním důvodem už je poměrně výrazné zvyšování poplatků za výběr z bankomatů cizí banky. Toto zvýšení hluboce zasáhne některé konkurenční banky, jako Fio či Equa Bank, které nemají svou síť bankomatů, nebo je tato síť výrazně omezena. Air Bank se tak zvýšení poplatků nebude týkat, protože její klienti mají dostatečnou možnost výběru z bankomatů své banky.

Air Bank

Equa bank opět zvyšuje úrokové sazby na termínovaných vkladech

Equa bank od dnešního dne opět zvyšuje úročení termínovaných vkladů vedených v českých korunách. Nejvíce se růst projeví u termínovaných vkladů uložených na 5 let, které se nově budou úročit sazbou 1,2 % p. a. Naposledy Equa bank zvýšila úroky na termínových vkladech v září letošního roku z původních 0,7 na 1 % p. a.

Equa Bank sleduje trend a konkurenční prostředí a stejně jako všechny ostatní banky, i ona přistupuje ke zvýšení úrokových sazeb u svých termínovaných vkladů. Banky ani nemohou jinak, protože ve chvíli, kdy se stanou produkty jiných bank výnosnější, přesune velká část klientů své úspory právě tam.

Equa Bank

Zaměstnanci Sberbank CZ splnili více než 110 vánočních přání

Zaměstnanci Sberbank CZ plní vánoční přání dětem a seniorům. Klientům domovů seniorů či dětem pobývajícím v azylových domech pro matky s dětmi nakoupili přes 110 dárků, o které si napsali Ježíškovi. Na Štědrý večer si tak rozbalí vytouženou panenku s kočárkem, stavebnici Lego či autodráhu, ti starší nejčastěji pěknou knížku, kosmetiku nebo rádio.

Opět byli zaměstnanci Sberbank CZ v akci. Místo zasazování stromků se nyní věnovali seniorům i dětem v ústavech. Touto velmi milou akcí pořídili zaměstnanci banky seniorům i dětem více než 110 dárečků. Určitě tím zpříjemnili mnoha lidem loňském Vánoce, což velmi chválíme. Současně banka pomohla malému Denisovi k pořízení invalidního vozíku.

Sberbank.JPG

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!

Maskot palec dolů



Komentované zprávy bank: Air Bank plná bankomatů a Sberbank plní přání

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více