Komentované zprávy bank:
Fio banka má kredit a Air Bank má značky


29. 08. 2018  00:18     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Fio banka má kredit a Air Bank má značky




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!

Fio banka nabízí vlastní kreditní karty

Česká Fio banka rozšiřuje své úvěrové produkty o kreditní karty Mastercard pro spotřebitele a podnikatele. Nabízí jeden z nejnižších úroků na trhu, bezplatné vydání i vedení karty nebo volitelný začátek bezúročného období. Všechny kreditní karty jsou navíc součástí bonus programu Priceless Specials, který vrací procenta z nákupů.

Fio banka přinesla klientům nový produkt, na který jsou klienti jiných bank už dlouhodobě zvyklí. Jedná se o kreditní karty. Největší boom už má tento produkt sice za sebou, ale stále se jedná o lukrativní produkt z pohledu banky. Fio banka se tak rozsahem produktů přibližuje nebo dokonce vyrovnává rozsahu produktů, které nabízejí větší a tradičnější banky.

Fio banka

Značky v přehledu plateb a další novinky

Během poslední odstávky jsme udělali pár vylepšováků. Ať už je to upravený přehled plateb v internetovém bankovnictví, nebo zjednodušení žádosti o změnu osobních údajů, chceme, aby pro vás bankování s námi bylo ještě příjemnější.

Air Bank stále přináší různé novinky pro své klienty. Nejvíce novinek a inovací se týká internetového či mobilního bankovnictví a souvisejících služeb. Právě platforma internetového a mobilního bankovnictví je nejvhodnější pro zavádění a aplikaci nových služeb pro klienty této banky. Banka se tak ve zprávě chlubí novinkami a zlepšováky, které pro své klienty nachystala a zavedla. Unikátní je například zobrazování log prodejců, od kterých jsme něco zakoupili a které výrazně zlepšuje přehlednost plateb v bankovnictví.

Air Bank

Equa bank otevřela novou pobočku v Jablonci nad Nisou

Equa bank dnes otevřela v OC Central v Jablonci nad Nisou novou pobočku a pokračuje tak v rozšiřování své obchodní sítě. Klienti mohou navštívit již 58 obchodních míst po celé České republice, přičemž jejich dostupnost mají z kteréhokoli místa v ČR do 30 minut běžnou dopravou.

Je sympatické, že i tato poměrně malá banka rozšiřuje síť svých poboček. Banka tak jde proti trendům a předpokladům mnohých odborníků, kteří předpovídali spíše výrazný pokles poboček bank a masivní nástup internetového bankovnictví, které umožní tento pokles poboček. Naopak počet poboček stagnuje, nebo dokonce roste. U velkých bank dochází k poklesu počtu poboček, naopak u malých bank dochází k jejich nárůstu.

Equa Bank

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!

Maskot palec dolů



Komentované zprávy bank: Fio banka má kredit a Air Bank má značky

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více