Komentované zprávy bank:
ČSOB je nejlepší bankou s online službami, Komerční banka podpořila celosvětový úklidový den


07. 11. 2018  00:24     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: ČSOB je nejlepší bankou s online službami, Komerční banka podpořila celosvětový úklidový den




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


 moneta money MONETA Money Bank nabídne u svých poboček veřejné nabíječky pro elektromobily

Urychlit rozvoj elektromobility v celé České republice se rozhodla MONETA Money Bank. Ve spolupráci s tuzemskou technologickou společností Olife Energy zahájila rozsáhlý projekt, jehož cílem je v blízkosti svých bankovních poboček napříč zemí vybudovat hustou síť mnoha desítek komerčních dobíjecích stanic určených k veřejnému využití. Prvních padesát by dle plánu mělo být instalováno již do poloviny roku 2019 a banka je bude využívat rovněž pro vlastní potřebu.

Konečně také nějaká ekologická aktivita v tomto čtvrtletí. A také zajímavý nápad. Uvidíme jak rychle a v jakém množství bude Moneta nabíječky budovat. Moneta jako bank tak může přitahovat spontánně jako současné či nové klienty právě majitele elektromobilů.


 kb Komerční banka podpořila celosvětový úklidový den

Komerční banka (KB) se finančně, ale i aktivním zapojením svých zaměstnanců, připojila k celosvětové úklidové akci, jenž je v tuzemsku součástí projektu Ukliďme Česko. Cílem úklidového dne však, podle pořadatele Radka Janouška ze spolku Ukliďme Česko, není jen uklidit lesy, louky, řeky nebo města, ale také nastartovat v globálním měřítku diskuzi o současném způsobu nakládání s odpady.

A v Komerční bance zase uklízí. A uklízejí i zaměstnanci Komerční banky. No správně, jako v padesátých letech z kanceláří do přírody a manuálně zamakat. Ať ví taky zaměstnanci Komerční banky co je to skutečná práce vykonávaná rukama a pod širým nebem. Ale teď vážně, pokud to vůbec umíme. Ekologickou aktivitu banky i její zainteresovanost určitě vítáme a chválíme.


 csob ČSOB je nejlepší bankou s online službami v České republice

Československá obchodní banka získala ocenění CFI.co 2018 AWARDS PROGRAMME pro nejlepší online banku v České republice za rok 2018. Časopis zabývající se financemi ocenil skvěle nastavené digitální bankovnictví s propracovanou péčí o své zákazníky.

No tahle banka má štěstí na umístění v různých zahraničních soutěžích bank. Nejprve u časopisu Euromoney a teď u nějaké Awards programme, nikdy jsem o tom neslyšel, ale asi něco takového existuje a hodnotí to online služby bank. Chtělo by to ale také úspěch v nějaké tuzemské anketě či soutěži. Na lidi z tuzemska tyto úspěchy asi tahák úplně nebude.


KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!  thmb-200-200-406127b7872b28b57abe0f49aa6670f9


 



Komentované zprávy bank: ČSOB je nejlepší bankou s online službami, Komerční banka podpořila celosvětový úklidový den

Diskutovat (0)