Komentované zprávy bank:
Platby v mobilu otiskem prstu, nové internetové bankovnictví či nově otevřená pobočka


19. 11. 2018  00:37     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Platby v mobilu otiskem prstu, nové internetové bankovnictví či nově otevřená pobočka




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


 creditas Nová verze MB - získejte přehled o vašich platbách

V nové verzi mobilního bankovnictví jsme vylepšili, co jsme mohli, a přidali funkce, o které jste nás žádali. Například do sekce pohybů na účtu jsme doplnili název obchodníka, což vám přinese lepší přehled o karetních transakcích.

Není to špatné, ale zobrazování log či názvů obchodníků a to i u běžných převodů z účtu už dávno nabízí například Air Bank. Takže se nejedná o nějaký úplně nový inovativní nápad, ale je fajn, že tuto skvělou službu nabízí i Credit bank svým klientům. Každé takové vylepšení ve prospěch klientů chválíme.


 air bank Platby mobilem Air bank nově potvrdíte otiskem prstu

Vzali jsme si k srdci vaše časté přání a s novou verzí aplikace My Air můžete platby mobilem nad 500 korun potvrzovat místo PINu jednoduše otiskem prstu.

Tak už i do této inovativní banky dorazila tato inovace a platby mobilem je možné potvrzovat otiskem prstu. No ale probuďte se. Potvrzování plateb otiskem prstu už se stává standardem, který by měly banky v dnešní době už standardně používat či nabízet svým klientům.


 fio Fio banka otevřela v Ostravě svou třetí pobočku

Česká Fio banka otevřela třetí pobočku v Ostravě a celkově už svou osmdesátou třetí v Česku. Nabízí řešení osobních financí, kompletní podnikatelský servis i investiční služby. Nechybí ani nonstop přístupný bankomat.

Fio banka se postupně rozrůstá. Jenom ve třetím čtvrtletí otevřela novou hypoteční pobočku v Brně a nově pak klasickou pobočku v Ostravě. Nízkonákladové banky tak nabourávají předpověď, že banky postupně budou své pobočky rušit a že budoucností je internetové a mobilní bankovnictví, které pobočky plnohodnotně nahradí. Nic takového se neděje.


KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!  thmb-200-200-406127b7872b28b57abe0f49aa6670f9


 



Komentované zprávy bank: Platby v mobilu otiskem prstu, nové internetové bankovnictví či nově otevřená pobočka

Diskutovat (0)